Zorgverzekering

Wat is een zorgverzekering?

Uw gezondheid is een groot goed. Mocht u onverhoopt toch wat overkomen, dan wilt u zich over de kosten natuurlijk geen zorgen hoeven maken. Daarom bestaat er een zorgverzekering, een verzekering tegen ziektekosten. Denk hierbij aan kosten voor medicijnen, een bezoek aan de huisarts of een medische behandeling in het ziekenhuis. 

Zorgverzekering afsluiten bij Bennink adviseurs

Een basis zorgverzekering is verplicht voor iedereen die in Nederland woont of werkt. Een basis zorgverzekering dekt de standaard medische kosten zoals bijvoorbeeld huisarts, ziekenhuis of apotheek. Naar keuze kunt u zich aanvullend laten verzekeren voor kosten die niet onder het basispakket vallen. Een aanvullende zorgverzekering verschilt per verzekeraar, daarom is het belangrijk om te kiezen voor de zorgverzekering die het beste past bij uw situatie. De verzekeringsadviseurs van Bennink helpen u graag bij het maken van deze keuze. We inventariseren uw situatie en bepalen zo welke zorgverzekering het beste bij uw behoefte. U krijgt bij ons altijd een onafhankelijk advies, want we zijn niet gebonden aan een verzekeringsmaatschappij. 

Compleet verzekeringspakket afsluiten bij Bennink adviseurs

Naast een zorgverzekering, kunt u bij Bennink adviseurs terecht voor uw complete verzekeringspakket. Wanneer u uw verzekeringsportefeuille door ons laat inventariseren, dan ontvangt u een advies op maat en laten wij u zien wat de mogelijkheden zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wilt u uw verzekeringspakket geheel kosteloos en vrijblijvend laten beoordelen? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek.