Workshop bij Annenij voor inzicht: Ondernemer in Balans op dinsdag 29 januari

#

Vind jij het ook niet altijd even makkelijk om de balans tussen werk en privé te bewaren? Mijn werk is echt super leuk en ongemerkt besteed ik daar dan ook veel tijd aan. Ook als ik weet dat ik daar soms heel moe van kan worden. Maar gek genoeg, merk ik dat niet! Waarschijnlijk omdat ik ongelofelijk veel plezier beleef aan wat ik doe. Hoe is dat voor jou? Is dit herkenbaar?

Deze avond heeft als doel om je inzicht te geven. En hoe deze inzichten kunnen bijdragen aan jouw succes als ondernemer/ZZP-er.

Dat doe ik niet alleen maar samen met Gail Heslinga. Ervaring leert dat haar kennis en ervaring bijdraagt aan een leuke en inspirerende avond.

Hoe doen we dat?

In de vorm van een workshop waarin je samen met collega ondernemers nadenkt over enkele vragen. Zoals waarom ben je ondernemer? Hoe ben je ooit begonnen? Wat vind je belangrijk als ondernemer en ook als mens? Waar krijg je energie van? Doe je de juiste dingen?

Zodat je aan het eind van de avond voor jezelf de balans kunt opmaken. Ben je in balans? Weet je waar je energie van krijgt? Geef je prioriteit aan wat je belangrijk vindt?

Kosten € 95 en eventuele volgende € 75 en zijn fiscaal aftrekbaar.