Voorlopige aanslag

Heeft u een voorlopige aanslag  ontvangen, en heeft u moeite om in te schatten of de aanslag correct is? Bennink adviseurs ondersteunt u met het analyseren van uw voorlopige aanslag. We geven u graag een duidelijke uitleg over de opgelegde aanslag en kunnen de aanslag laten aanpassen naar de actuele situatie. En we gaan verder dan dat. We staan voor u klaar met een persoonlijk belastingadvies. Zo weet u waar u aan toe bent.

Belastingadvies door ervaren adviseurs

'Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker', niet alleen de slogan van de Belastingdienst, maar ook een motto van ons. Onze ervaren belastingadviseurs helpen u graag bij het invullen van uw belastingaangifte. Wanneer u uw aangifte door ons laat verzorgen, betaalt u niet alleen zo min mogelijk belasting, u heeft ook direct een betrouwbaar aanspreekpunt voor al uw fiscale- en financiële vragen. We staan het hele jaar door voor u klaar, zo hoeft u dus nooit meer te bellen met de Belastingtelefoon.

Belastingen van A tot Z

We zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de wereld van belastingen:

  • Voorlopige aanslagen
  • Aangifte inkomstenbelasting
  • Schenking- en successierechten
  • Aanvragen van diverse toeslagen
  • Bezwaar- en beroepschriften
  • Alle voorkomende formulieren

Een complete dienstverlening

Ook bij belangrijke stappen in het leven, zoals het kopen van een woning, samenwonen, trouwen, kinderen, scheiden en met pensioen gaan komt betrouwbaar en integer advies over belastingen goed van pas. Wij leveren een complete financiële en administratieve dienstverlening, want naast belastingzaken bent u bij ons ook aan het juiste adres voor verzekeringenhypothekenpensioenfinanciële planning en makelaardij .

Meer informatie over ondersteuning bij belastingaangifte

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen bij uw aangifte inkomstenbelasting? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.