Verzekeringen: gepast advies en juiste begeleiding

Zorgeloos wonen, werken, leven en reizen; dat wil toch iedereen. Om dat te kunnen doen, is het aan te raden om je goed te verzekeren en daarvoor bent u bij Bennink adviseurs aan het juiste adres. U vindt bij ons een breed scala aan schade- en levensverzekeringen. En nog belangrijker: u krijgt bij ons het gepaste advies en de juiste begeleiding. Zo weet u zeker dat u een verzekeringspakket heeft die helemaal past bij uw situatie.

Een verzekeringspakket op maat

Bij Bennink adviseurs beseffen we ons dat verzekeringen maatwerk zijn. Iedere situatie is anders, daarom is geen enkel verzekeringspakket hetzelfde. Wij vinden het belangrijk om met u in gesprek te gaan, zo krijgen we zicht op uw situatie én uw behoeften. Vervolgens bepalen we samen met u welke verzekeringen het best bij u passen. Uiteraard zetten we dan ook de risico’s en financiële gevolgen voor u uiteen. Zo bent u goed op de toekomst voorbereid en weet u ook zeker dat u niet teveel betaalt voor uw verzekeringen. Dat schept duidelijkheid.

Verschillende soorten verzekeringen en verzekeraars

U kunt zich voor verschillende situaties verzekeren. Er bestaan verzekeringen voor o.a.: 

Bij Bennink adviseurs ondersteunen wij u graag bij de juiste keuze voor één of meerdere van deze verzekeringen. Daarbij bieden we u één belangrijk voordeel: we zijn niet gebonden aan een verzekeringsmaatschappij. Zo krijgt u bij ons altijd onafhankelijk advies met betrekking tot de beste verzekering voor u en uw situatie.

Verzekering afsluiten?

Weet u of u op dit moment nog op de juiste manier verzekerd bent? Uw situatie verandert regelmatig, en daarmee ook uw behoefte aan de juiste verzekeringen. Wij beoordelen uw verzekeringspakket graag voor u. Samen met u maken we de keuze voor de juiste verzekering(en). Zo worden uw risico’s afgedekt en kunt u zorgeloos wonen, werken, leven en reizen.

Wilt u een verzekering afsluiten of uw verzekeringspakket laten beoordelen? Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.