Verzekeringen bij Bennink adviseurs in Eibergen

Zorgeloos wonen, werken, leven in en om Eibergen en op reis, dat voelt goed. Om dat te kunnen doen, is het aan te raden om je goed te verzekeren en daarvoor bent u bij Bennink adviseurs in Eibergen aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan schade- en levensverzekeringen. En misschien nog wel belangrijker: u krijgt van onze verzekeringsexperts het gepaste advies en de juiste begeleiding. En dat biedt u zekerheid.

Een verzekeringspakket op maat in Eibergen

Het kantoor van Bennink adviseurs is gevestigd in Eibergen en vanuit hier adviseren en organiseren we alles op het gebied van verzekeringen in de gehele regio. We beseffen ons terdege dat verzekeringen maatwerk zijn. Iedere situatie is anders, daarom is geen enkel verzekeringspakket hetzelfde. En juist daarom gaan we met u in gesprek, zo krijgen we een goed beeld van uw situatie en ook uw behoeften. Samen bepalen we vervolgens welke verzekeringen bij u passen. Hierbij zetten we ook de eventuele risico’s en financiële gevolgen voor u uiteen. Zo bent u goed op de toekomst voorbereid, iets dat we bij Bennink adviseurs erg belangrijk vinden.

Verschillende soorten verzekeringen en verzekeraars

Verzekeringen bestaan er voor verschillende situaties, onder andere:

  • Wonen (bijv. inboedelverzekering, opstalverzekering)
  • Vrije tijd (bijv. reisverzekering, annuleringsverzekering)
  • Uw vervoer (bijv. autoverzekering, caravanverzekering, motorverzekering)
  • Uw gezondheid (bijv. zorgverzekering)
  • Uw nabestaanden (bijv. uitvaartverzekering, overlijdensrisicoverzekering)
  • Uw financiële toekomst (bijv. lijfrente, pensioen)
  • Uw rechtsbijstand (bijv. rechtsbijstandverzekering)

Wij ondersteunen u graag bij het kiezen van de juiste verzekering of verzekeringspakket. We bieden u één belangrijk voordeel:  we zijn onafhankelijk en dus niet gebonden aan één verzekeringsmaatschappij. Zo krijgt u bij ons altijd onafhankelijk advies met betrekking tot de beste verzekering voor u en uw situatie.

Verzekering afsluiten? 

Weet u of u op dit moment nog op de juiste manier verzekerd bent? Uw situatie verandert regelmatig, en daarmee ook de bijbehorende verzekeringen. Wilt u hierover een betrouwbaar advies? Wij beoordelen uw verzekeringspakket graag voor u. Samen met u maken we vervolgens de keuze voor de juiste verzekering(en). Zo worden uw risico’s afgedekt en kunt u zorgeloos wonen, werken en leven in Eibergen.

Wilt u een verzekering afsluiten of uw verzekeringspakket laten beoordelen? Neem contact met ons op en kom eens langs bij ons op kantoor in Eibergen.