Verzekeringen

#

De beste verzekeringen voor uw situatie 

Verzekeren is nodig om zorgeloos te wonen, werken en leven. Bennink adviseurs uit Eibergen biedt een breed scala schade- en levensverzekeringen, inclusief het gepaste advies en begeleiding. Daarbij vergelijken we verzekeringen van de beste verzekeraars en zijn we niet gebonden aan een maatschappij. Zo bieden we u een advies op maat en heeft u een verzekering die het best past bij u én uw situatie.

Verzekeren is maatwerk

Verzekeringen zijn maatwerk en vragen dan ook om een deskundig advies. Bennink adviseurs inventariseert uw situatie en bespreekt uw behoeften. Op basis hiervan bepalen wij samen met u welke verzekeringen het best bij u passen. Daarbij informeren wij u over de risico’s en financiële gevolgen. We onderzoeken welke verzekeringsmaatschappij het best bij u past. Voorwaarden, premies, clausules en onze ervaring nemen we daarin mee. Zo kunt u vertrouwen op persoonlijk en objectief verzekeringsadvies.

Uw verzekeringsadviseur: dichtbij & laagdrempelig

Met een verzekeringspakket bij Bennink adviseurs weet u precies waar u aan toe bent. Uw adviseurs kennen uw persoonlijke situatie goed. Hierdoor kunnen zij snel en effectief inspelen op eventuele veranderingen die zich in uw leven voordoen. Ook voor uw overige financiële vragen heeft u één kantoor, die thuis is in uw dossier. Welke vraag u ook hebt, Bennink adviseurs heeft een oplossing, laagdrempelig en dichtbij huis. Neem contact met ons op voor een adviesgesprek.