Verzekeringen

#

Rust voor jezelf met verzekeringen waarmee het goed zit 

Verzekeringen helpen u om zorgeloos te wonen, werken en leven. Als er iets gebeurd, dan weet u dat het financieel goed geregeld is met de dekking van eventuele schade. Bennink adviseurs uit Eibergen biedt een breed scala schade- en levensverzekeringen. Dat is inclusief advies en begeleiding. We vergelijken verzekeringen van de beste verzekeraars en we zijn niet gebonden aan een bepaalde maatschappij. Bennink adviseurs in Eibergen geeft u gewoon een goed advies op maat zodat u een verzekering kiest die het best past bij u én uw situatie.

Verzekeren is maatwerk

Ieder leven is anders. Daarom zijn onze verzekeringen ook maatwerk. Bennink adviseurs inventariseert uw situatie en we bespreken uw behoeften. Op basis hiervan bepalen wij samen met u welke verzekeringen het best bij u passen. We informeren u over de risico’s en financiële gevolgen, de voorwaarden, premies, clausules. Uiteraard nemen we onze ervaring met deze verzekeringen natuurlijk daarin mee. Zo kunt u vertrouwen op een persoonlijk en dekkend verzekeringsadvies.

Soorten verzekeringen

Bij Bennink adviseurs verzekert u zichzelf voor vervoer, wonen, rechtsbijstand, zorg en u verzekert uw gezin voor onverwachte gebeurtenissen die in de papieren kunnen lopen. Kies ondermeer voor de volgende verzekeringen:

We bieden complete pakketten aan die u voorzien van alle gemakken en een veilig gevoel. 

Goed geregeld, prettig dichtbij en laagdrempelig

Met een verzekeringspakket bij Bennink adviseurs in Eibergen weet u precies waar u aan toe bent. Uw adviseurs kennen uw persoonlijke situatie goed. Hierdoor kunnen zij snel en effectief inspelen op eventuele veranderingen die zich in uw leven voordoen. Ook voor uw overige financiële vragen heeft u één kantoor, die thuis is in uw dossier. Welke vraag u ook hebt, Bennink adviseurs heeft een oplossing, laagdrempelig en dichtbij huis. Neem contact met ons op voor een adviesgesprek.