Verzekeringen

#

Om zorgeloos te kunnen wonen, werken en leven is het aan te raden om u goed te verzekeren. Dan weet u dat als er iets gebeurt, het financieel goed geregeld is met de dekking en eventuele schade. Bennink adviseurs uit Eibergen biedt een breed scala aan schade- en levensverzekeringen inclusief advies en begeleiding. Wij zijn niet gebonden aan een bepaalde verzekeringsmaatschappij en geven u daarom geheel onafhankelijk advies op maat zodat u een verzekering kiest die het beste bij u en uw situatie past.

Verzekeren op maat

Ieder leven is anders. We beseffen ons terdege dat verzekeringen maatwerk zijn. Bennink adviseurs gaat met u in gesprek om zo een goed beeld van uw situatie en behoeften te krijgen. Op basis daarvan bepalen wij samen met u welke verzekeringen het best bij u passen. We informeren u over de risico’s en financiële gevolgen, de voorwaarden, premies, clausules. Uiteraard nemen we onze ervaring met deze verzekeringen natuurlijk daarin mee. Zo kunt u vertrouwen op een persoonlijk en dekkend verzekeringsadvies waarmee u goed op de toekomst voorbereid bent.

Soorten verzekeringen

Er zijn allerlei soorten verzekeringen voor verschillende situaties. In het algemeen zijn deze verzekeringen onder te verdelen in levensverzekeringen, zorgverzekeringen en schadeverzekeringen. Iedere verzekeraar heeft bij elke verzekering zijn eigen polisvoorwaarden, waarin staat wat wel en niet vergoed wordt. Bij Bennink adviseren wij u graag over het kiezen van de juiste verzekeringen op het gebied van:

Wij bieden complete pakketten aan die u voorzien van alle gemakken. Dat geeft een veilig gevoel.
Omdat wij onafhankelijk zijn, zijn wij niet gebonden aan één verzekeringsmaatschappij. Zo krijgt u bij ons altijd onafhankelijk advies met betrekking tot de beste verzekering(en) voor u en uw situatie.

Verzekering afsluiten

Uw situatie verandert regelmatig, en daar passen verschillende verzekeringen bij. Wilt u weten of u op dit moment nog op de juiste manier verzekerd bent? Bennink adviseurs beoordeelt uw huidige verzekeringen graag met u. Omdat onze adviseurs uw persoonlijke situatie kennen, kunnen wij snel en effectief inspelen op veranderingen die zich in uw leven voordoen. Daarnaast kunt u ook voor uw financiële vragen bij ons terecht. Zo kunt u zorgeloos wonen, werken en leven. Met een verzekeringspakket bij Bennink adviseurs in Eibergen weet u dan ook precies waar u aan toe bent.

Wilt u een verzekering of verzekeringspakket afsluiten of uw huidige verzekering laten beoordelen? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek.