Verkoop huis

#

Huis verkopen? Bennink Makelaardij helpt 

Bent u op zoek naar een koper voor uw woning? Bennink makelaardij in Eibergen kan u daarbij uitstekend begeleiden en ondersteunen. We zijn een makelaarskantoor met een persoonlijke aanpak. Aandacht voor u als klant, uw huis, de voorbereiding van de verkoop, de presentatie en de aspirant-kopers. Iedere woning is weer anders, iedere klant heeft andere wensen. Het draait bij de verkoop van uw huis om maatwerk.

Kennis van de huizenmarkt in Eibergen e.o.

De verkoop van uw woning is bij Bennink makelaardij in goede handen. Door de jarenlange ervaring kennen wij de woningmarkt in Eibergen en omgeving uitstekend. We zijn op de hoogte van de motivatie van de kopers en weten hen aan ons te binden.

Onze persoonlijke werkwijze 

Bij de verkoop van uw huis begeleiden wij u op gespecialiseerde en persoonlijke wijze van begin tot eind. We komen bij u thuis om uw woning te beoordelen en maken een voorstel op maat. Elke woning krijgt een overzichtelijke brochure en voor bezichtigingen nemen we uitgebreid de tijd. Ook naar het moment van de woningoverdracht begeleiden we u volledig en nemen daarmee uw zorg uit handen.

Vraag kosteloos een waardebepaling van uw woning aan

Wij van Bennink makelaardij bieden u graag kosteloos een waardepaling van uw woning aan zodat u goed voorbereid de volgende stap in het verkoopproces kunt nemen. De waarde van uw huidige woning is immers van belang voor de aankoop van uw nieuwe woning. Klik hier voor het aanvragen van een vrijblijvende waardebepaling van uw woning.

Zorgeloos uw huis verkopen 

Wilt u zorgeloos uw huis verkopen? Laat Bennink makelaardij in Eibergen u dan adviseren en begeleiden en de vele taken uit handen nemen. Dat klanten onze aanpak waarderen, merken we aan de reacties van onze klanten. Bent u ook op zoek naar een makelaar in Eibergen en omgeving die úw belang voorop stelt? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bennink op Funda
op basis van 100% uitnodigingen!
Bekijk alle Funda beoordelingen