Vacature

#

Ben jij iemand met enige jaren ervaring in de accountancy en toe aan een nieuwe uitdaging bij een gecombineerd financieel advieskantoor? Wij bieden een prettige, veelzijdige en vooral betrokken werkomgeving. En wij zijn op zoek naar jou! Ben jij een

Zelfstandige ervaren assistent accountant (M/V) (28- 32 uur)

Wie zijn wij?

Wij zijn een gecombineerd financieel advieskantoor met vijf unieke disciplines onder één dak. Al bijna vijftig jaar adviseren wij particulieren, ZZP-ers en MKB ondernemers. Wij verzorgen voor hen de administratie inclusief de opmaak van de jaarrekening. Van oudsher doen we ook veel particuliere belastingaangiften. Wij zijn een vertrouwd gezicht en aanspreekpunt voor onze klanten. Bij ons werk je in een stabiele prettige omgeving waar oprechte interesse en betrokkenheid een gegeven is.

Wat wordt jouw rol?

In deze brede functie werk je geheel zelfstandig voor en onderhoud je relaties met onze MKB ondernemers en ZZP-ers. In het voorjaar vormen de particuliere belastingaangiften een belangrijk onderdeel van je functie. Je hebt affiniteit met het ondernemerschap en bent pro-actief en mensgericht. Op die manier ben je het aanspreekpunt voor onze klanten en bied je hen ondersteuning bij complexe vraagstukken. Uiteraard heb je interesse in de actuele fiscale wet- en regelgeving en is regelmatige bijscholing is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Jouw persoonlijk profiel

  • Jij bent iemand die graag samenwerkt met anderen. Je voelt je betrokken en houdt ervan je energie, enthousiasme en gedrevenheid in te zetten om samen te werken voor de klanten van ons kantoor. Je neemt daarbij verantwoordelijkheid voor wat je doet. In de waan van de dag en onder druk blijf je rustig en zorgvuldig.
  • Procesmatig werken geeft jou energie en overzicht. Je kunt hoofd en bijzaken van elkaar scheiden zonder de rode draad uit het oog te verliezen.
  • Je bent gedisciplineerd en precies. Jouw analytisch vermogen stelt je in staat diverse cijfermatige werkzaamheden te verrichten waaronder het samenstellen van jaarrekeningen, opstellen van begrotingen en bijkomende analyses. Je signaleert zaken die belangrijk zijn voor de klant, neemt initiatief en bent pro-actief.
  • Hoewel cijfers de kern van je werkzaamheden vormen is het de relatie met de klant die het beste in jou naar boven haalt. Je kunt goed luisteren zonder direct een oordeel te hebben. Je bent oprecht betrokken bij anderen en haalt voldoening uit het geven van informatie of advies dat hen echt verder helpt.
  • Je bent ambitieus en denkt actief mee over de doorontwikkeling van ons administratiekantoor.

De functie-eisen:

  • HBO-opleiding in een financiële of economische richting.
  • Recente ervaring in een soortgelijke functie.
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  • Flexibele, klantgerichte en proactieve instelling

De organisatie

Bennink adviseurs is partner in financiële dienstverlening en onroerend goed. Met onze specialisaties administratie en belastingen, verzekeringen, hypotheken en pensioen, financiële planning en makelaardij o.g. onder één dak hebben onze klanten één aanspreekpunt dichtbij en voor elk vraagstuk een maatwerkoplossing.

Wij bieden met deze vacature een zeer afwisselende job in een prettige werkomgeving. Een passend salaris en goede secondaire arbeidsvoorwaarden horen daar vanzelfsprekend bij.

Solliciteren

Is dit jouw baan? Herken jij je in het geschetste profiel en voldoe je grotendeels aan wat wij van jou vragen? Stuur dan je sollicitatie naar Anneke Nijland via annekenijland@bennink.nl.

Een assessment (persoonlijk profiel) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.