Vacature: Telefoniste / Receptioniste

#
Ben jij vriendelijk, empathisch, heb je oog voor de wensen van de klant en kun je snel schakelen zonder het overzicht te verliezen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wij hebben per direct een functie beschikbaar (20 uur) voor een

Telefoniste/Receptioniste 

De uitdaging 

In deze brede en zeer afwisselende functie ben je het visitekaartje en eerste aanspreekpunt van ons kantoor. Daarnaast ondersteun je jouw collega’s met diverse (administratieve) werkzaamheden. Je zult veel zaken zelf moeten regelen en in goede banen leiden.

Kortom, een functie die een gezonde dosis ambitie en energie vraagt. Tegelijkertijd wordt een stevig beroep gedaan op je initiatief, je discipline en discretie!

Jouw persoonlijk profiel

  • Je kunt goed luisteren, je bent diplomatiek en gericht op een snelle, klantgerichte en efficiënte service.   
  • Je kunt snel schakelen en werken in verschillende software systemen is voor jou geen probleem.
  • Jij bent iemand die graag samenwerkt met anderen. Je voelt je betrokken, bent loyaal en houdt ervan je energie, enthousiasme en gedrevenheid in te zetten om in harmonie gezamenlijke klussen te klaren. Je neemt daarbij verantwoordelijkheid voor wat je doet.
  • Jouw organiserend vermogen zorgt ervoor dat je goed kunt plannen. Je bent goed in prioriteiten stellen. Daarbij hanteer je een vlotte, open en heldere stijl van communiceren. In de waan van de dag en onder druk blijf je rustig en zorgvuldig presteren.

De functie-eisen

  • MBO werk- & denkniveau.
  • Affiniteit met financiële dienstverlening is een pré
  • Goede typevaardigheid
  • Kennis van Microsoft Office

De organisatie

Bennink adviseurs is voor onze klanten de partner in financiële dienstverlening en onroerend goed. Met onze specialisaties administratie en belastingen, verzekeringen, hypotheken en pensioen, financiële planning en makelaardij o.g. onder één dak hebben onze klanten één aanspreekpunt dichtbij en voor elk vraagstuk een maatwerkoplossing.

Wij bieden met deze vacature een zeer afwisselende job in een prettige werkomgeving. Een passend salaris en goede secondaire arbeidsvoorwaarden horen daar vanzelfsprekend bij.

Solliciteren

Is dit jouw baan? Herken jij je in het geschetste profiel en voldoe je grotendeels aan wat wij van jou vragen? 

Stuur dan je sollicitatie naar Anneke Nijland via: annekenijland@bennink.nl

Het maken van een persoonlijk profiel maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.