Vacature

Is communiceren belangrijk voor je en deel je graag je visie met andere mensen? Kun je snel feiten doorzien en de essentie benoemen? Ben je helemaal thuis in de assurantiebranche?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Klantadviseur schadeverzekeringen

(full time)

De uitdaging

Ieder leven is anders. Wij vinden dan ook dat verzekeren maatwerk is. Als klantadviseur van Bennink ga je met klanten in gesprek om een goed beeld van de situatie en de behoeften te krijgen. Op basis daarvan bepaal je zelfstandig en vooral samen met de klant welke verzekeringen het beste bij hen passen. Je informeert over de risico’s en financiële gevolgen, de voorwaarden, de premies en de clausules. Uiteraard neem je jouw eigen ervaring daarin mee. Zo kom je tot een persoonlijk en dekkend verzekeringsadvies waarmee de klant op de toekomst is voorbereid.

Bennink adviseurs biedt een breed scala aan schade- en levensverzekeringen inclusief advies en begeleiding. Wij zijn niet gebonden aan een bepaalde verzekeringsmaatschappij en geven daarom een geheel onafhankelijk advies op maat zodat de klant een verzekering kiest die het beste bij hun unieke situatie past.

Word jij blij van een creatief en flexibel advies dat aansluit bij bestaande regels en procedures? En ben je in staat om dit zorgvuldig te communiceren naar de klant? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe baan.

Wie ben je

  • Je hebt het natuurlijk vermogen om snel feiten te doorzien en de essentie te benoemen. Je bent een snelle denker die in staat is nieuwe dingen te ontdekken die praktisch zijn en er toe doen.
  • Je bent in gedachten altijd bezig om oplossingen te vinden waarmee je vooruit kunt. Je wint anderen voor je ideeën door deze goed te onderbouwen en het concept logisch uit te leggen.
  • Je werkt graag samen met anderen aan een gezamenlijk doel.
  • Communiceren is belangrijk voor je en je deelt graag je visie met andere mensen.
  • Je bent ambitieus, actief en ondernemend.

Wat breng je in

  • HBO werk- & denkniveau.
  • In het bezit van de relevante WFT schade-diploma’s of bereidheid deze in een snel tempo te halen.
  • Ervaring met schadebehandeling is een pré.

Wie zijn wij

Bennink adviseurs is een bloeiend familiebedrijf, ontstaan in 1973 vanuit zelfstandig ondernemerschap. Inmiddels is Bennink adviseurs een bekende naam in Eibergen en omgeving. De compacte, platte organisatie met onze specialisaties administratie en belastingen, verzekeringen en hypotheken, pensioen, financiële planning en makelaardij o.g. onder één dak, maakt dat wij voor onze klanten eenvoudig bereikbaar zijn. Doordat de verschillende disciplines snel en intensief met elkaar kennis en expertise delen, is de klant altijd verzekerd van maatwerkadvies. Wij hebben oprechte aandacht voor onze klanten en ontzorgen hen. Met deze betrokken werkwijze en ons brede aanbod aan diensten helpen wij hen bij het maken van de juiste financiële keuzes.

Wat bieden wij

Wij bieden je een afwisselende job in een prettige werkomgeving met leuke collega’s. Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden horen daar vanzelfsprekend bij.

Solliciteren

Is dit jouw baan? Herken jij je in het geschetste profiel en voldoe je grotendeels aan wat wij van jou vragen?

Stuur dan je sollicitatie naar Anneke Nijland via annekenijland@bennink.nl. Het maken van een persoonlijk profiel maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.