Vacature

#

Werk jij graag in een klein team met fijne collega’s? Neem jij makkelijk het initiatief, krijg je energie van klantcontact, kun je snel schakelen en verlies je niet snel het overzicht in je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij hebben een part-time functie beschikbaar voor een

Medewerker commerciële ondersteuning makelaardij/ Receptioniste (ca. 24 uur)

De uitdaging

In deze functie ondersteun je beide makelaars en werk je samen met een duo collega. Hiervoor regel je zelfstandig allerlei zaken en leid je alles in goede banen. Je hebt veel telefonisch contact met klanten. Je taken betreffen het uitvoeren van operationele zaken die komen kijken bij het aan- en verkopen van huizen. Denk hierbij aan het voorbereiden van de afspraken voor de makelaars en het aanspreekpunt zijn voor onze klanten. Daarnaast verricht je in combinatie met genoemde werkzaamheden voor de makelaardij, administratieve werkzaamheden aan de receptie. Je bent flexibel in te zetten bij vakantie/ziekte van je duo collega.

Kortom, een brede, zeer afwisselende functie.

Jouw persoonlijk profiel

  • Jij bent iemand die graag samenwerkt met anderen. Je voelt je betrokken en houdt ervan je energie, enthousiasme en gedrevenheid in te zetten om in harmonie gezamenlijke klussen te klaren. Je neemt daarbij verantwoordelijkheid voor wat je doet.
  • Je hebt een goed opnamevermogen; je bent een snelle denker die vlot verbanden ziet.
  • Jouw inlevingsvermogen, gecombineerd met je commerciële instelling en klantgerichte manier van werken, zorgen ervoor dat je kansen signaleert en ze oppakt en dat je actiepunten vlot en zorgvuldig afhandelt.
  • In de waan van de dag en onder druk blijf je rustig en zorgvuldig presteren. Eventuele problemen los je daadkrachtig op. Daarbij hanteer je een vlotte en open stijl van communiceren.
  • Je bent graag een spin in het web.

De functie-eisen

  • MBO werk- & denkniveau.
  • Affiniteit met makelaardij/financiële dienstverlening is een pré. Heb je ervaring als telefoniste/receptioniste of in een commerciële functie in een andere branche, schroom dan niet te solliciteren als je onze combinatie aanspreekt.

Mocht je geen ervaring hebben in onze branche, kun je dan omschrijven welk beeld je hebt bij deze functie? En waarom wij voor jou zouden moeten kiezen?

De organisatie

Bennink adviseurs is partner in financiële dienstverlening en onroerend goed. Met onze specialisaties administratie en belastingen, verzekeringen, hypotheken en pensioen, financiële planning en makelaardij o.g. onder één dak hebben onze klanten één aanspreekpunt dichtbij en voor elk vraagstuk een maatwerkoplossing.

Wij bieden jou een zeer afwisselende job in een prettige en betrokken werkomgeving waar aandacht is voor jou als medewerker. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers plezier hebben in hun werk. Naast een passend salaris en goede secondaire arbeidsvoorwaarden organiseren we regelmatig een gezellige borrel een bedrijfsuitje, familiebarbecue etc.

Solliciteren

Is dit jouw baan? Herken jij je in het geschetste profiel en voldoe je grotendeels aan wat wij van jou vragen? Stuur dan je sollicitatie naar Anneke Nijland via annekenijland@bennink.nl.

Het maken van een persoonlijk profiel maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.