Vacature

#

Ben jij iemand met enige jaren ervaring in de accountancy en toe aan een nieuwe uitdaging bij een klein en professioneel administratiekantoor? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een:

Ervaren en gedreven assistent accountant (M/V) (minimaal 28 uur)

De uitdaging

In deze brede functie werk je geheel zelfstandig

Je verwerkt de administratie voor ZZP-ers en ondernemers in het MKB tot en met de jaarrekening. Natuurlijk horen daar ook de fiscale aangiften bij. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en je biedt hen ondersteuning bij complexe vraagstukken. Je hebt interesse in de actuele fiscale wet- en regelgeving en zorgt ervoor dat je voldoende op de hoogte bent.

Omdat wij een gecombineerd financieel advieskantoor zijn, verzorgen wij grote aantallen particuliere belastingaangiften. In het voorjaar is dit mede een belangrijk onderdeel van je functie. Tenslotte beschik je over ondernemersgeest

Jouw persoonlijk profiel

  • Jij bent iemand die graag samenwerkt met anderen. Je voelt je betrokken en houdt ervan je energie, enthousiasme en gedrevenheid in te zetten om in harmonie gezamenlijke klussen te klaren. Je neemt daarbij verantwoordelijkheid voor wat je doet. Je beschikt over ondernemersgeest.
  • Door je analytisch vermogen ben je in staat diverse cijfermatige werkzaamheden te verrichten zoals het samenstellen van jaarrekeningen, opstellen van begrotingen en bijkomende analyses. Je signaleert zaken die belangrijk zijn voor de klant, je kunt hoofd en bijzaken van elkaar scheiden en de rode draad blijven zien. In de waan van de dag en onder druk blijf je rustig en zorgvuldig presteren.
  • Je toont initiatief, je hebt discipline en een gezonde dosis ambitie wat ervoor zorgt dat je met ons meedenkt over de doorontwikkeling van ons administratiekantoor.

De functie-eisen:

  • HBO-opleiding in een financiële of economische richtingRecente ervaring in een soortgelijke functie.
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  • Flexibele, klantgerichte en proactieve instelling

De organisatie

Bennink adviseurs is partner in financiële dienstverlening en onroerend goed. Met onze specialisaties administratie en belastingen, verzekeringen, hypotheken en pensioen, financiële planning en makelaardij o.g. onder één dak hebben onze klanten één aanspreekpunt dichtbij en voor elk vraagstuk een maatwerkoplossing.

Wij bieden met deze vacature een zeer afwisselende job in een prettige werkomgeving. Een passend salaris en goede secondaire arbeidsvoorwaarden horen daar vanzelfsprekend bij.

Solliciteren

Is dit jouw baan? Herken jij je in het geschetste profiel en voldoe je grotendeels aan wat wij van jou vragen? Stuur dan je sollicitatie naar Anneke Nijland via annekenijland@bennink.nl.

Een assessment (persoonlijk profiel) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.