Uitvaartverzekering

Wat is een uitvaartverzekering? 

U wilt er liever nog niet over nadenken, toch is het belangrijk om een goede uitvaartverzekering te hebben. Een uitvaartverzekering dekt (een gedeelte van) de kosten van uw uitvaart. Deze verzekering is met name bedoeld om ervoor te zorgen dat uw nabestaande niet met grote financiële lasten achterblijven.

Uitvaartverzekering afsluiten bij Bennink adviseurs

Uiteraard bestaan er verschillende soorten uitvaartverzekeringen. Er kunnen bijvoorbeeld verschillen zitten in dekking of in financiering. Zo bestaat er een geldverzekering, waarin nabestaanden vrij zijn in hun keuzes om het geld te besteden. Daarnaast bestaat er ook een naturaverzekering, waarin juist een dienstenpakket is verzekerd. Het loont daarom om een goede vergelijking te maken en op basis daarvan een weloverwogen keuze te maken. De verzekeringsadviseurs van Bennink helpen u graag bij het maken van deze weloverwogen keuze. U krijgt bij ons altijd een onafhankelijk advies, want we zijn niet gebonden aan een verzekeringsmaatschappij.

Compleet verzekeringspakket afsluiten bij Bennink adviseurs

Naast een uitvaartverzekering, kunt u bij Bennink adviseurs terecht voor uw complete verzekeringspakket. Wanneer u uw verzekeringsportefeuille door ons laat inventariseren, dan ontvangt u een advies op maat en laten wij u zien wat de mogelijkheden zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wilt u uw verzekeringspakket geheel kosteloos en vrijblijvend laten beoordelen? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek.