Taxaties

#

Taxatie van uw woning 

U wilt weten wat uw huis in deze tijd waard is, daarvoor is een taxatie van uw woning nodig. De waarde van een woning is afhankelijk van meerdere factoren:

  • Algeheel onderhoud
  • Bouwkundige staat
  • Woonomgeving / ligging
  • Marktomstandigheden

Waarom een taxatierapport?

Een taxatierapport is nodig voor de aankoop of verkoop van een woning, een verbouwing of het oversluiten van een hypotheek. Ook bij het vaststellen van successie- of overdrachtsbelasting en bij WOZ-zaken is het taxatierapport een vereiste. Bennink makelaardij heeft jarenlange ervaring in de omgeving Eibergen bij het bepalen van de waarde van een woning en is u graag van dienst bij het uitvoeren van een betrouwbare taxatie van uw woning. 

Taxatierapport goedgekeurd door NWWI 

Het juist en volledig onderbouwen van een getaxeerde waarde is in deze tijd voor alle betrokkenen van groot belang. Bennink makelaardij in Eibergen is aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Alle geldverstrekkers in Nederland accepteren een taxatierapport dat door het NWWI is goedgekeurd. Valt uw hypotheek onder de NHG (Nationale Hypotheek Garantie) dan is een NWWI taxatie altijd verplicht!

Wij vertellen u graag meer over het taxatierapport en over onze taxatie tarieven. Neem contact met ons op voor een offerte of voor meer informatie. 

Bennink op Funda
op basis van 100% uitnodigingen!
Bekijk alle Funda beoordelingen