Reisverzekering

Wat is een reisverzekering? 

Onbezorgd op vakantie gaan doet iedereen graag. Gaat u (regelmatig) op vakantie? Dan is een reisverzekering aan te raden. U kunt hierbij kiezen voor een kortlopende reisverzekering of een doorlopende reisverzekering. Met een reisverzekering bent u verzekerd voor materiële schade zoals uw bagage en persoonlijke schade zoals ziekte en/of ongeval (letselschade) die u in uw vakantie of tijdens uw reis kunt oplopen. Zo bent u standaard verzekerd bij schade aan uw bagage, medische kosten, extra kosten door calamiteiten of bij een ongeval. Een bijkomend voordeel van het afsluiten van een reisverzekering is het feit dat u 24 uur per dag, 7 dagen per week een beroep kunt doen op een alarmcentrale, die u helpt met problemen die zich kunnen voordoen tijdens een vakantie.

Reisverzekering afsluiten bij Bennink adviseurs

Een standaard reisverzekering heeft doorgaans een basisdekking, deze kan naar voorkeur uitgebreid worden met één of meer aanvullende dekkingen. Eén van die aanvullingen is bijvoorbeeld een annuleringsverzekering. Tussen de aanbieders van reisverzekeringen bestaan doorgaans grote verschillen, daarom maken de verzekeringsadviseurs van Bennink in Eibergen samen met u de keus. We inventariseren uw situatie en bepalen zo welke reisverzekering het beste past bij u en de reizen die u maakt. U krijgt bij ons altijd een onafhankelijk advies, want we zijn niet gebonden aan een verzekeringsmaatschappij.

Compleet verzekeringspakket afsluiten bij Bennink adviseurs

Naast een reisverzekering, kunt u bij Bennink adviseurs in Eibergen terecht voor uw complete verzekeringspakket. Wanneer u uw verzekeringsportefeuille door ons laat  inventariseren,  dan ontvangt u een advies op maat en laten wij u zien wat de mogelijkheden zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wilt u uw verzekeringspakket geheel kosteloos en vrijblijvend laten beoordelen? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek.