Reisverzekering

Wilt u een reisverzekering afsluiten? Bennink adviseurs adviseert u graag over de reisverzekering die het beste bij uw reizen past.

Wat is een reisverzekering?

Onbezorgd op vakantie gaan doet iedereen graag. Gaat u (regelmatig) op vakantie? Dan is een reisverzekering aan te raden. U kunt meestal kiezen tussen een kortlopende reisverzekering of een doorlopende reisverzekering. Het verschil tussen deze reisverzekeringen is dat u een kortlopende reisverzekering per reis afsluit, terwijl u met een doorlopende reisverzekering het hele jaar door verzekerd op reis gaat.

Wat is verzekerd met een reisverzekering?

Met een reisverzekering bent u verzekerd voor materiële schade aan bijvoorbeeld uw bagage en persoonlijke schade zoals ziekte en/of ongeval (letselschade) die u in uw vakantie of tijdens uw reis kunt oplopen. Zo bent u standaard verzekerd bij:

  • schade aan uw bagage;
  • extra kosten door calamiteiten of bij een ongeval.

Een bijkomend voordeel van het afsluiten van een reisverzekering is het feit dat u 24 uur per dag, 7 dagen per week een beroep kunt doen op een alarmcentrale, die u helpt met problemen die zich kunnen voordoen tijdens uw vakantie.

Reisverzekering afsluiten bij Bennink adviseurs

Een standaard reisverzekering heeft doorgaans een basisdekking, die naar voorkeur uitgebreid kan worden met één of meer aanvullende dekkingen. Eén van die aanvullingen is een annuleringsverzekering.

Doorgaans bestaan er grote verschillen tussen de aanbieders van reisverzekeringen, daarom maken de verzekeringsadviseurs van Bennink in Eibergen samen met u de keuze. We inventariseren uw situatie en bepalen zo welke reisverzekering het beste past bij u en de reizen die u maakt. U krijgt bij ons altijd een onafhankelijk advies, want we zijn niet gebonden aan een verzekeringsmaatschappij.

Online reisverzekering afsluiten

Het is ook mogelijk om uw doorlopende of kortlopende reisverzekering online af te sluiten. Hiervoor hoeft u slechts enkele gegevens in te vullen, waarna u de polis in uw mailbox ontvangt. Zo kunt u onbezorgd en verzekerd op vakantie gaan. De verschuldigde premie wordt automatisch geïncasseerd. Sneller en makkelijker kan het niet! Klik op de onderstaande links voor het afsluiten van uw online reisverzekering:

  • Kortlopende reisverzekering online afsluiten
  • Doorlopende reisverzekering online afsluiten
  • Globetrotter reisverzekering online afsluiten

Compleet verzekeringspakket afsluiten bij Bennink adviseurs

Naast een reisverzekering, kunt u bij Bennink adviseurs in Eibergen terecht voor uw complete verzekeringspakket. Wanneer u uw verzekeringsportefeuille door ons laat inventariseren, dan ontvangt u een advies op maat en laten wij u zien wat de mogelijkheden zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wilt u uw verzekeringspakket geheel kosteloos en vrijblijvend laten beoordelen? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek.

Meer weten?

Voor vragen over uw verzekeringen en bij schade kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag over het (online) afsluiten van uw reisverzekering.