Referenties

#

Jan te Kulve

"Reeds vele jaren onze steun en toeverlaat daar waar het gaat om belastingtechnische zaken, verzekeringszaken en administratieve zaken. Bennink zorgt voor overzicht en de verbindingen tussen deze ogenschijnlijk aparte richtingen. Deskundige medewerkers zorgen voor duidelijkheid en kunnen dit goed uitleggen.

Ze denken mee, regelen het binnen gestelde termijn en houden je op de hoogte van ontwikkelingen die voor ons relevant zijn. En dat alles wordt op zeer vriendelijk manier door alle betrokken medewerkers uitgevoerd. Wij ervaren Bennink als zeer deskundig in zowel advisering als ook uitvoering dat zorgt voor veel vertrouwen."

- Jan te Kulve

Tolkamp Keukens Winterswijk

"Bennink adviseurs is al meer dan 20 jaar mijn adviseur op gebied van boekhouding en verzekeringen. Bij de overname van het bedrijf destijds waren zij al de financiële adviseurs van Tolkamp keukeninrichting. Ook tijdens de overname van de zaak destijds hebben ze mij/ons erg goed begeleid.
Ze spreken een duidelijke taal en daar houd ik van. Geen poespas of gedoe; korte lijnen met vakkundige mensen. Als je ze nodig hebt kun je bellen of mailen en wordt het geregeld.. Afgelopen jaren hebben we in een benchmark met collega’s ook de boekhouding en verzekeringen eens doorgenomen. Hieruit bleek, tot mijn geruststelling, dat Bennink ook qua prijs/kwaliteit een hele goede partner is.

Als ondernemer wil ik volop bezig zijn met mijn klanten en niet met randzaken rond de boekhouding. Bennink begrijpt dat! Als klant ken ik Bennink adviseurs al jaren als een betrouwbaar en betrokken kantoor met medewerkers die proactief met mij en mijn bedrijf meedenken.De samenwerking is prettig en Bennink adviseurs kent een goede prijs-kwaliteit verhouding, en daarom ben ik al jaren klant bij Bennink."

- Erik Grevers, Tolkamp Keukens Winterswijk

 

Logopedie Kerkhof

"Een korte indruk hoe wij over Bennink denken:

  • Persoonlijke behandeling
  • Korte lijntjes doordat ieder een eigen vakgebied heeft
  • Snelle reactie op onze vragen
  • Goede advisering
  • Laagdrempeling"

- Harry en Marga Kerkhof, Logopedie Kerkhof

 

RR Omgevingsbeheer

"Sinds 2010 ben ik zelfstandig ondernemer. Bennink adviseurs werd mij door een andere ondernemer aanbevolen. Ik kan er met al mijn financiële zaken terecht zoals het verzorgen van mijn boekhouding en het regelen van de benodigde verzekeringen. Ik heb Bennink adviseurs leren kennen als een bedrijf dat klantvriendelijk is, korte lijnen heeft, deskundig advies geeft en de zaken correct regelt."

- Ronnie Ruesink, RR Omgevingsbeheer

 

Haarmode Flair

"Het kappersvak is voortdurend in beweging door vernieuwingen op allerlei gebied. Hier kan en wil ik mij volledig op richten. Daarentegen ben ik ook honkvast en speel ik graag op "safe". Kantoor Bennink geeft me al sinds 1987 dat betrouwbare gevoel. Zij denken mee en denken vooruit op een manier die bij onze salon past."

Mirjam Scheffmann-Nijhuis, Haarmode Flair

 

Funda beoordeling

"Fijne makelaar die heel realistisch is en de markt goed kent. Beschikbaar voor alle vragen en heel eerlijk en helder in de communicatie. Zeer prettig ..."

- 12 oktober 2016, Verkoper Hoogkamp 47

Lees alle beoordelingen op Funda

 

Advieskeuze Beoordeling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees alle beoordelingen op Advieskeuze.nl