Rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Soms is het fijn om een stukje zekerheid in te bouwen, een rechtsbijstandverzekering kan daarbij helpen. Een rechtsbijstandverzekering biedt vergoeding op kosten van eventuele rechtshulp die u nodig heeft. Een rechtsbijstandverzekering kan dekking bieden om diverse terreinen, zoals fiscaliteit en sociale wetgeving (inkomen en werk), verkeer en wonen. U kiest zelf de dekking van de verzekering. Met een rechtsbijstandverzekering heeft u recht op juridische bijstand door een jurist of advocaat en worden ook de kosten van een gerechtelijke procedure gedekt.

Rechtsbijstandverzekering afsluiten bij Bennink adviseurs  

Verschillende verzekeraars bieden een rechtsbijstandverzekering aan. De prijzen van de verzekeringen verschillen dan ook per aanbieder. Maak hierin dus een weloverwogen keuze. De verzekeringsadviseurs van Bennink helpen u graag bij het kiezen van de juiste rechtsbijstandverzekering. U krijgt bij ons altijd een onafhankelijk advies, want we zijn niet gebonden aan een verzekeringsmaatschappij.

Compleet verzekeringspakket afsluiten bij Bennink adviseurs 

Naast een rechtsbijstandverzekering, kunt u bij Bennink adviseurs terecht voor uw complete verzekeringspakket. Wanneer u uw verzekeringsportefeuille door ons laat inventariseren, dan ontvangt u een advies op maat en laten wij u zien wat de mogelijkheden zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wilt u uw verzekeringspakket geheel kosteloos en vrijblijvend laten beoordelen? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek.