Prinsjesdag en zorgverzekering 2019

#

Naar aanleiding van Prinsjesdag heerst er onzekerheid over de zorgverzekering voor 2019. Begrijpelijk, want wederom veranderingen en stijging van premie vinden we niet prettig. Het verplichte eigen risico blijft gelijk, maar er zullen wijzigingen in de basisdekking worden doorgevoerd. Daarnaast is er een vooraankondiging dat de premies gaan stijgen.

Eind november/begin december, ontvangt u een email van ons met betrekking tot de zorgverzekering. In deze email zullen wij u informeren over de mogelijkheden en de zorgverzekeraars waarmee wij samenwerken. Op basis van een inventarisatieformulier kunnen wij een passende verzekeraar en dekking voor u zoeken.

Graag maken wij voor u een vergelijking met andere zorgverzekeraars en beantwoorden wij uw vragen. Wij kunnen u nu al de aangekondigde veranderingen voor 2019 laten zien.  Deze veranderingen vind u door te klikken op de link onder deze tekst.

De uiteindelijke premie is afhankelijk van o.a. de hoogte van de reserves die een zorgverzekeraar inzet. De premies worden medio november bekend gemaakt. 

https://www.zorgwijzer.nl/zorgverzekering-2019/prinsjesdag-alle-veranderingen-voor-de-zorgverzekering-2019