Prachtig nieuws!

#
Wim Bennink begon in 1973 Administratie- en Assurantiekantoor Bennink. In de afgelopen 50 jaar is het kantoor gegroeid naar vier divisies met onze huidige naam: Bennink adviseurs en makelaardij.

In 1998 heeft Wim het stokje aan Arjan en Anneke overgedragen. Samen met onze medewerkers is Bennink adviseurs en makelaardij een prachtig familiebedrijf, waarin we onze klanten met veel plezier ondersteunen in de totale financiële dienstverlening.

Hoe mooi is het dan als je de combinatie van onze financiële dienstverlening kunt blijven waarborgen door één divisie aan twee collega’s over te dragen?

Wij zijn dan ook verheugd te kunnen meedelen dat Eddy Boerhof en Martijn Wes per 1 juli jl. de nieuwe eigenaren van Bennink assurantie- en hypotheekadviseurs zijn.

Twee deskundige, gedreven en enthousiaste medewerkers die al jaren bij ons werkzaam zijn. Eddy al 30 jaar en Martijn – met een onderbreking – ook al ruim 14 jaar.

Voor Arjan en Anneke betekent dit dat er meer ruimte komt om de aandacht te verdelen over de andere divisies. Zij blijven eigenaar van Bennink makelaardij, Bennink financiële architecten en Bennink administratie- en belastingadviseurs.

Daarnaast zal Anneke haar activiteiten verder uitbreiden in Annenij voor inzicht.

Voor u verandert er niets! De locatie blijft het hetzelfde, uw contactpersoon blijft hetzelfde en onze dienstverlening blijft zoals u van ons gewend bent.

We feliciteren Eddy en Martijn met de overname en kijken uit naar een mooie en succesvolle samenwerking!