Overlijdensrisicoverzekering

Wat is een overlijdensrisicoverzekering?

Met een overlijdensrisicoverzekering dek je de financiële gevolgen van het overlijden van jou of je partner. Een overlijdensrisicoverzekering is niet verplicht. Dit type verzekering zorgt ervoor dat jij of je partner (en eventuele kinderen) financieel niet in de problemen komt bij overlijden. Denk bijvoorbeeld aan het niet meer kunnen betalen van de hypotheek. Een overlijdensrisicoverzekering is wat anders dan een uitvaartverzekering. Een uitvaartverzekering keert altijd uit, ongeacht wanneer je overlijd. Hiermee kun je de begrafenis betalen. Een overlijdensrisicoverzekering keert een bedrag uit als de verzekerde tijdens de looptijd van de verzekering komt te overlijden.

Overlijdensverzekering afsluiten bij Bennink adviseurs

Het afsluiten van een overlijdensverzekering is een persoonlijke aangelegenheid. Welk bedrag heeft u of uw partner nodig als extra inkomen na een eventueel overlijden? Op basis hiervan en voor het vastgesteld aantal jaren betaal je vervolgens maandelijks een premie. De verzekeringsadviseurs van Bennink helpen u graag bij het maken van de juiste keuze met betrekking tot een overlijdensrisicoverzekering. We inventariseren uw situatie en bepalen zo welke verzekering het beste bij uw behoefte. U krijgt bij ons altijd een onafhankelijk advies, want we zijn niet gebonden aan een verzekeringsmaatschappij.

Compleet verzekeringspakket afsluiten bij Bennink adviseurs 

Naast een overlijdensrisicoverzekering, kunt u bij Bennink adviseurs terecht voor uw complete verzekeringspakket. Wanneer u uw verzekeringsportefeuille door ons laat inventariseren, dan ontvangt u een advies op maat en laten wij u zien wat de mogelijkheden zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wilt u uw verzekeringspakket geheel kosteloos en vrijblijvend laten beoordelen? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek.