Over Bennink

#

Maak kennis met Bennink adviseurs & makelaardij 

Bennink adviseurs is uw partner in financiële dienstverlening en onroerend goed. Met onze specialisaties administratie en belastingen, verzekeringen, hypotheken en pensioen, financiële planning en makelaardij o.g. onder één dak heeft u één aanspreekpunt dichtbij en voor elk vraagstuk een maatwerkoplossing.

Partner in financiën en onroerend goed

Bennink adviseurs is uw partner in financiën en onroerend goed. Wij adviseren en ondersteunen ondernemers en particulieren met onze specialisaties:

  • Administratie en belastingen;
  • Verzekeringen;
  • Hypotheken en pensioen;
  • Financiële planning;
  • Makelaardij o.g.. 

U vindt alles onder één dak, een unieke combinatie. Wij geloven in een integrale aanpak: één aanspreekpunt dichtbij voor al uw vragen en voor elk vraagstuk een maatwerkoplossing.

Financieel maatwerkadvies in Eibergen 

Wim Bennink startte in 1973 als zelfstandig ondernemer. De kiem die hij legde, groeide uit tot een bloeiend familiebedrijf. Inmiddels is Bennink adviseurs een bekende naam in Eibergen en omgeving. De compacte, platte organisatie maakt onze medewerkers eenvoudig bereikbaar. Doordat de verschillende disciplines snel en intensief met elkaar kennis en expertise kunnen uitwisselen, bent u altijd verzekerd van een maatwerkadvies.

Financiële totaaloplossing

Bennink adviseurs biedt u een financiële totaaloplossing met een eerlijke verhouding tussen prijs en kwaliteit. Onze medewerkers hebben oprechte aandacht voor hun klanten en nemen uw zorgen uit handen. Met deze betrokken werkwijze en ons brede aanbod aan diensten kunnen wij dit waarmaken. Wij helpen u bij het maken van de juiste financiële keuzes. Keuzes waarmee u nu en in de toekomst verder kunt. Neem contact met ons op voor het maken van een kennismakingsgesprek.