Opstalverzekering

 Wat is een opstalverzekering? 

Met een opstalverzekering dekt u eventuele schade aan huis. Een opstalverzekering wordt ook wel woonhuisverzekering genoemd. Alles wat ‘vastzit’ aan uw huis valt onder de opstalverzekering. Schade aan uw inboedel verzekert u door middel van een inboedelverzekering. Eventuele schade aan uw huis ontstaat door bijvoorbeeld brand, inbraak, storm of blikseminslag. Een opstalverzekering is aan te raden voor iedereen die eigenaar is van een woning en is zelfs verplicht wanneer u een hypotheek afsluit.

Opstalverzekering afsluiten bij Bennink adviseurs 

Uw huis is een kostbaar bezit, daarom is het belangrijk om het juiste advies te krijgen wanneer u een opstalverzekering afsluit. Daarom krijgt u van de verzekeringsadviseurs van Bennink adviseurs in Eibergen een betrouwbaar en deskundig advies. We bekijken uw situatie en bepalen zo welke opstalverzekering het beste bij u past. De verzekerde waarde van een opstalverzekering bij maximale schade is altijd de herbouwwaarde. Hieronder wordt verstaan: het bedrag dat nodig is om uw woning opnieuw te bouwen op dezelfde locatie. Het bepalen van de juiste herbouwwaarde is dus van groot belang, ook bij kleine schades, en dat beseffen we ons bij Bennink adviseurs. U krijgt bij ons altijd een onafhankelijk advies, want we zijn niet gebonden aan een verzekeringsmaatschappij.

Compleet verzekeringspakket afsluiten bij Bennink adviseurs

Naast een opstalverzekering, kunt u bij Bennink adviseurs in Eibergen terecht voor uw complete verzekeringspakket. Wanneer u uw verzekeringsportefeuille door ons laat  inventariseren,  dan ontvangt u een advies op maat en laten wij u zien wat de mogelijkheden zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wilt u uw verzekeringspakket geheel kosteloos en vrijblijvend laten beoordelen? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek.