Op zoek naar een belastingadviseur?

 “Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker.” Dat is de slogan van de Belastingdienst. Bij Bennink adviseurs in Eibergen maken we het doen van belastingaangifte voor u nog makkelijker. Onze belastingadviseur neemt u het werk uit handen en zorgt ervoor dat uw aangifte correct en op tijd wordt ingediend. 

Loop geen belastingvoordeel mis

Het doen van belastingaangifte is niet voor iedereen even eenvoudig. Want weet u wat in box I, II en III thuis hoort?  Vaak zijn er ook een hoop regelingen waar u geen weet van heeft, waardoor u belastingvoordeel mis kunt lopen. Onze belastingadviseurs vinden één ding belangrijk: u ontzorgen bij het doen van een zo’n optimaal mogelijke  aangifte . De manier waarop  is uw keuze. Vindt u het fijn om bij ons op kantoor  langs te komen en uw gegevens in een persoonlijk gesprek met de belastingadviseur door te nemen zodat er alle ruimte is voor uw vragen?  U kunt ook  alle benodigde documenten aan leveren zonder afspraak. Dit kan op ons kantoor, per post of  via de mail. Alles is mogelijk. Eén ding is zeker: wij verzorgen uw belastingaangifte en u betaalt zo min mogelijk belasting.  

Belastingadviseur met fiscale kennis

Voor alle belastingaangiften is fiscale kennis vereist en wij hebben die kennis in huis.  Onze ervaren adviseurs zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de wereld van belastingen. Met onze kennis en ervaring dienen wij voor u een correcte aangifte inkomstenbelasting in. En we bieden u nog een voordeel. Wanneer u door ons uw belastingaangifte laat verzorgen, heeft u direct een betrouwbaar aanspreekpunt voor al uw fiscale en financiële vragen. We staan het hele jaar door voor u klaar, nooit meer bellen met de Belastingtelefoon dus! 

Maak een vrijblijvende afspraak

Onze belastingadviseurs staan voor zowel particulieren als ondernemers klaar. Voor iedere vraag met betrekking tot belastingen hebben wij het juiste belastingadvies. Wilt u een afspraak maken met één van onze belastingadviseurs? Of wilt u meer informatie over onze werkwijze? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.