Onafhankelijk hypotheekadvies

Bent u op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies in de omgeving Eibergen? Wij van Bennink adviseurs ondersteunen met duidelijk en onafhankelijk hypotheekadvies, zodat u weet waar u aan toe bent bij het afsluiten of oversluiten van een hypotheek, of de verkoop van uw huis. Wij regelen alles tot in de puntjes. 

We houden rekening met uw levenssituatie

Wij houden bij ons onafhankelijk hypotheekadvies rekening met uw wensen, levenswijze en toekomstverwachtingen. Deze zaken spelen een essentiële rol wanneer het aankomt op goed advies. Belangrijk is dat uw hypotheek perfect bij u past  Voor nu, en ook later, want leven is veranderen. Onze hypotheekadviseur kijkt en denkt met u mee.

Onafhankelijk en duidelijk

Wij werken met zorgvuldig geselecteerde geldverstrekkers en zijn onafhankelijk in onze dienstverlening. Het gaat om de beste hypotheek in uw situatie. In tegenstelling tot individuele banken kunnen wij u meer bieden, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken in wat bij u past. Op basis van de inventarisatie van uw situatie kunt u een keuze maken voor de meest gunstige rente in combinatie met de beste voorwaarden.

Wat gebeurt er bij een hypotheek adviesgesprek

Het eerste oriëntatiegesprek is gratis en vrijblijvend bij ons. Tijdens dit gesprek bekijken we uw situatie en de mogelijkheden en maken we een indicatieve berekening. Ook bespreken we met u het proces en het tarief voor de hypotheekbegeleiding. Van advies tot en met het beheer van uw hypotheek. Dat schept duidelijkheid en zo weet u altijd wat u kunt verwachten.

Afspraak maken of info over een onafhankelijk hypotheekadvies

Wilt u meer weten over onafhankelijk hypotheekadvies of wilt u een afspraak maken voor een hypotheekadvies gesprek? Onze hypotheekadviseur Eddy Boerhof is deskundig, objectief, betrokken en volledig onafhankelijk. Neem contact met hem op voor een vrijblijvende en gratis afspraak voor een oriëntatiegesprek met betrekking tot  uw hypotheek.