Motorverzekering

Wat is een motorverzekering? 

Iedereen die een motor bezit is verplicht om er één af te sluiten: een motorverzekering. Een motorverzekering heeft als doel om schade aan of veroorzaakt door de eigen motor te dekken. Deze schade kan niet alleen materieel, maar ook fysiek zijn. Een motorverzekering bestaat uit verschillende dekkingen, die u nar keuze kunt toevoegen aan de verzekering, namelijk:

  • Aansprakelijkheidsdekking (verplicht)
  • Beperkt cascodekking
  • Volledig cascodekking 

Motorverzekering afsluiten bij Bennink adviseurs

Of u nou iedere week ritjes maakt met uw motor of af en toe een recreatief ritje maakt, het is belangrijk om op de juiste manier verzekerd te zijn. U wilt immers niet teveel betalen voor een motorverzekering, maar wel voldoende gedekt zijn. Van de verzekeringsadviseurs van Bennink krijgt u dan ook een betrouwbaar en deskundig advies. Wij bemiddelen voor meerdere verzekeraars, waardoor we de premies en voorwaarden van de verschillende aanbiedeWrs goed met elkaar kunnen vergelijken. En dat is uw voordeel, want zo kiezen we de verzekering die het beste bij u past. We geven u altijd een onafhankelijk verzekeringsadvies, we zijn niet gebonden aan een verzekeringsmaatschappij.

Compleet verzekeringspakket afsluiten bij Bennink adviseurs 

Naast een motorverzekering, kunt u bij Bennink adviseurs ook terecht voor uw complete verzekeringspakket. Wanneer u uw verzekeringsportefeuille door ons laat inventariseren dan ontvangt u een advies op maat en laten wij u zien wat de mogelijkheden zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wilt u uw verzekeringspakket geheel kosteloos en vrijblijvend laten beoordelen? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek.