Makelaardij

#

Bennink makelaardij: erkend NVM-makelaar 

U wilt een huis kopen, huis verkopen of de waarde van uw huis weten? Dan is het belangrijk een makelaar te kiezen die bij u past. Bennink makelaardij  in Eibergen is erkend NVM-lid en onderscheidt zich in de aandacht voor de klant. Praten en luisteren zijn essentieel in het intensieve proces van het kopen of verkopen van een woning. Wij vinden het belangrijk uw persoonlijke situatie en wensen te kennen, gaan actief op zoek en zijn betrouwbaar. Daarbij gaan we net een stapje verder in kwaliteit en service.

Bekijk ons woningaanbod

Huis kopen, verkopen of taxaties: Bennink makelaardij 

Koop, verkoop, huur, verhuur en taxaties van woningen behoren tot het vakgebied van Bennink makelaardij. Met onze kennis van de plaatselijke en regionale markt (Eibergen en omgeving), jarenlange ervaring en continue scholing zijn wij uw betrouwbare en actieve NVM-makelaar. Wij staan u gedurende het hele traject bij met onze intensieve, persoonlijke begeleiding. 

NVM Makelaar in Eibergen 

Bennink makelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Wij beschikken over alle voordelen van een landelijk netwerk. Het woningaanbod van de NVM-makelaars vindt u met een uitgebreide presentatie en hoge ranking op Funda. Dit draagt bij aan een snellere verkoop. Lees meer over de voordelen van een NVM-makelaar.

Totaaladvies over financiële en fiscale zaken 

Bennink adviseurs heeft meerdere specialismen in huis en kan u ook adviseren over de hypotheek en uw financiële planning. Uw voordeel? Op één adres kunt u alles regelen voor de aan- of verkoop van uw huis, financiering en verzekering van uw woning. Bennink adviseurs en makelaardij onderscheidt zich door haar expertise en een betrouwbaar, onafhankelijk financieel advies dat aansluit bij uw persoonlijke situatie. Nu en in de toekomst.

Beoordeling Funda

Op Funda worden we goed beoordeeld, een 9,3 op basis van 100% uitnodigingen. Klik hier om alle beoordelingen op Funda te lezen.

Bennink op Funda
op basis van 100% uitnodigingen!
Bekijk alle Funda beoordelingen