Inboedelverzekering

Wat is een inboedelverzekering? 

Met een inboedelverzekering dekt u eventuele schade aan de inboedel in uw huis af.  Onder de inboedel wordt verstaan: alles wat in uw huis verhuisbaar is. Alles wat ‘vast’ aan uw huis zit valt onder de opstalverzekering. Schade aan uw inboedel kan bijvoorbeeld ontstaan door: brand, inbraak, waterschade en vandalisme of een andere plotselinge, onverwachte gebeurtenis Het is erg belangrijk om goed te kijken naar de dekking van uw inboedelverzekering, de voorwaarden kunnen per verzekeraar sterk verschillen. Ook is het aan te raden u voor bijzonder dure apparatuur zoals computers en fotoapparatuur of kostbare sierraden aanvullend te verzekeren.

Inboedelverzekering afsluiten bij Bennink adviseurs

Verzekeren is maatwerk en dat geldt ook voor uw inboedelverzekering. Het is belangrijk om bij het afsluiten van een inboedelverzekering de juiste dekkingswaarde te kiezen, zo loopt u niet het risico dat u te weinig uitgekeerd krijgt wanneer er sprake is van schade. Daarom geven we u bij Bennink adviseurs in Eibergen een deskundig advies. We inventariseren uw situatie en bepalen zo welke inboedelverzekering het best bij u past. U krijgt hierbij altijd een onafhankelijk advies van ons, want we zijn niet gebonden aan een verzekeringsmaatschappij.

Compleet verzekeringspakket afsluiten bij Bennink adviseurs

Naast een inboedelverzekering, kunt u bij Bennink adviseurs in Eibergen terecht voor uw complete verzekeringspakket. Wanneer u uw verzekeringsportefeuille door ons laat inventariseren,  dan ontvangt u een advies op maat en laten wij u zien wat de mogelijkheden zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wilt u uw verzekeringspakket geheel kosteloos en vrijblijvend laten beoordelen? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek.