Hypotheekadviseur Eibergen

U heeft uw droomhuis gevonden. Om de koop hiervan de realiseren heeft u een hypotheek nodig. Bent u daarom op zoek naar een hypotheekadviseur in Eibergen? Dan staan wij van Bennink adviseurs graag voor u klaar. Als het op uw hypotheek aankomt, wilt u alles tot in de puntjes geregeld hebben en dat beseffen wij ons. Van onze hypotheekadviseur mag u daarom verwachten dat hij deskundig, objectief, betrokken en volledig onafhankelijk is. Zo kunt u onbezorgd wonen.

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Eibergen

Bennink adviseurs is een onafhankelijke hypotheekadviseur in Eibergen. We zijn niet gebonden aan bepaalde geldverstrekkers en dat stelt ons in staat om een objectieve inventarisatie van hypotheken te maken. Zo kunt u kiezen uit de voor u meest geschikte hypotheken. De toegevoegde waarde van Bennink adviseurs zit daarnaast in onze complete dienstverlening. We kunnen u niet alleen adviseren bij alle vragen met betrekking tot hypotheken, maar ook op andere vlakken, zoals de aankoop/verkoop van een woning, verzekeringen of het doen van belastingaangifte. Zo is uw financiële plaatje duidelijk wanneer u een huis gaat kopen.

Kosten hypotheekadvies

Bent u op zoek naar een hypotheekadviseur in Eibergen? Maak dan een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek met onze hypotheekadviseur Eddy Boerhof. In dit eerste gesprek bespreken we uw situatie en de mogelijkheden en maakt Eddy een eerste indicatieve berekening. Ook de kosten voor het hypotheekadvies komen in het eerste gesprek aan de orde. Zo weet u waar u aan toe bent.

Meer weten?

Wilt u graag kennismaken met onze hypotheekadviseur Eddy? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek.