Hypotheekadviseur

Een hypotheek afsluiten is een belangrijke stap in uw leven. Een hypotheek maakt het voor u mogelijk om uw droomhuis te kopen, maar heeft ook invloed op uw financiële situatie. Daarom is het belangrijk om een betrouwbare hypotheekadviseur te vinden. Wij van Bennink adviseurs staan op het gebied van hypotheekadvies graag voor u klaar. Als het op uw hypotheek aankomt, wilt u alles tot in de puntjes geregeld hebben. Onze hypotheekadviseur kijkt daarom samen met u vooruit en ontzorgt.

Kosten hypotheekadvies 

Wij houden van duidelijkheid, voor u en voor onszelf. Bent u op zoek naar een hypotheekadviseur in de regio Eibergen? Maak dan een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek met onze hypotheekadviseur Eddy Boerhof. Tijdens dit gesprek worden uw situatie en de mogelijkheden besproken en op basis daarvan maakt Eddy een eerste indicatieve berekening. Ook de kosten voor het hypotheekadvies komen in het eerste gesprek aan de orde. Zo weet u waar u aan toe bent.

Onafhankelijke hypotheekadviseur 

Bennink adviseurs is een onafhankelijke hypotheekadviseur. Doordat wij niet gebonden zijn aan bepaalde geldverstrekkers, kunnen wij een objectieve inventarisatie maken van de – voor u – meest geschikte hypotheek.  En dat is uw voordeel: de meest gunstige rente in combinatie met de beste voorwaarden in uw situatie. Zo bent u verzekerd van een passende hypotheek, nu én in de toekomst.

Meer weten?

Wilt u graag kennismaken met onze hypotheekadviseur? Maak dan een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek. Neem hiervoor contact met ons op.