Hypotheekadvies, wat houdt dat in?

U wilt een huis kopen en heeft daarom een hypotheek nodig. Bij Bennink adviseurs bieden we u een hypotheekgesprek met onafhankelijk hypotheekadvies. Onze hypotheekadviseurs zijn werken met zorgvuldig geselecteerde geldverstrekkers en werken op locatie in Eibergen.

Overwegingen in ons hypotheekadvies aan u 

U mag van ons een onafhankelijk hypotheekadvies verwachten. We houden in ons hypotheekadvies rekening met uw wensen, levenswijze en toekomstverwachtingen in relatie tot de hypotheek. Alle hiervoor genoemde zaken spelen een belangrijke rol wanneer het aankomt op een goed hypotheekadvies. Uw hypotheek moet nu passen, en ook nog over 20 jaar. Verandering hoort immers bij het leven. Onze hypotheekadviseurs denken graag met u mee.

Onafhankelijk en duidelijk

We werken samen met zorgvuldig geselecteerde geldverstrekkers. Wij en onze geldverstrekkers gaan voor de beste hypotheek voor uw levenssituatie en die van uw eventuele gezin. Anders dan bij individuele banken bieden wij meer diensten dan alleen onze financiële producten aan, zoals belastingadvies, verzekeringen of pensioen. Dat maakt dat u een weloverwogen beslissing kunt maken over wat bij u past. 

Het eerste hypotheekgesprek kost u niets 

U krijgt bij ons het oriëntatiegesprek cadeau. Het kost u dus niets. Tijdens dit gesprek bekijken we uw situatie en de mogelijkheden en maken we alvast een indicatieve berekening. Ook bespreken we met u het verdere proces en het tarief voor het hypotheekadvies wanneer u voor ons kiest. Van advies tot en met het beheer van uw hypotheek. Dat schept duidelijkheid en zo weet u altijd wat u kunt verwachten.

Afspraak maken voor hypotheekadvies 

Wilt u meer weten over hypotheekadvies of wilt u een afspraak maken voor een hypotheek gesprek? Onze hypotheekadviseur Eddy Boerhof is deskundig, objectief, betrokken en adviseert u graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak over uw hypotheek.