Hypotheekadvies

#

Uw hypotheek tot in de puntjes geregeld 

Een huis kopen of verkopen? Een hypotheek afsluiten of oversluiten? Als het op uw hypotheek aankomt, wilt u alles tot in de puntjes geregeld hebben. Uw wensen, levenswijze en toekomstverwachting spelen hierbij een essentiële rol. Belangrijk is dat uw hypotheek u past als een maatpak. Nu, maar ook in de toekomst. Bennink adviseurs kijkt samen met u vooruit en ontzorgt.

Onafhankelijk hypotheekadviseur in Eibergen

Bennink adviseurs is een onafhankelijk hypotheekadviseur in Eibergen en werkt met zorgvuldig geselecteerde geldverstrekkers. Een individuele bank biedt enkel de eigen hypotheekproducten aan. Bennink adviseurs kan daarentegen in haar advisering een objectieve inventarisatie maken van de meest geschikte hypotheek en hypotheekaanbieder in uw situatie. Daarbij gaat het om de meest gunstige rente in combinatie met de beste voorwaarden. Hierdoor kunt u de hypotheek kiezen die bij u past, niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Bemiddeling hypotheken

Tijdens het gratis oriëntatiegesprek bespreken wij uw situatie en mogelijkheden en maken we een eerste indicatieve berekening. Ook bespreken we met u het proces en het tarief voor de hypotheekbegeleiding, vanaf het advies tot en met het beheer van uw hypotheek. En dat betekent duidelijkheid voor u.

Maak een afspraak voor een hypotheekgesprek 

Onze hypotheekadviseur Eddy Boerhof is deskundig, objectief, betrokken en volledig onafhankelijk. Onze jarenlange ervaring en continu scholing zetten wij in om u op lange termijn te blijven adviseren zodat u onbezorgd kunt wonen. Daarbij heeft u de mogelijkheid alles onder één dak maximaal te laten behartigen. Van uw makelaars tot uw financiële en fiscale belangen. Dat levert u korte lijnen, één aanspreekpunt dichtbij, maatwerk en kennis van uw situatie op. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak voor het gratis oriëntatiegesprek voor uw hypotheek