Hypotheekadvies

#

Wilt u een huis kopen of verkopen? Een hypotheek afsluiten of oversluiten? Als het op uw hypotheek aankomt, wilt u alles tot in de puntjes geregeld hebben. Bennink adviseurs in Eibergen kan u ondersteunen met duidelijk en onafhankelijk hypotheekadvies, zodat u weet waar u aan toe bent. Wij kijken naar uw wensen, leefwijze en toekomstverwachting, zodat uw hypotheek bij u past als een maatpak. Voor nu, maar ook voor in de toekomst. 

Onafhankelijk hypotheekadvies

Bennink adviseurs is een onafhankelijk hypotheekadviseur in Eibergen en werkt met zorgvuldig geselecteerde geldverstrekkers. Een individuele bank biedt enkel eigen hypotheekproducten aan. Bennink adviseurs kan daarentegen in haar advisering een objectieve inventarisatie maken voor de meest geschikte hypotheek en hypotheekaanbieder in uw situatie. Daarbij gaat het om de meest gunstige rente in combinatie met de beste voorwaarden. Hierdoor kunt u de hypotheek kiezen die bij u past, niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Hypotheekadvies op maat

Geen mensenleven is hetzelfde, daarom is het belangrijk dat uw hypotheek perfect bij u en uw situatie past. Wij houden bij ons onafhankelijk hypotheekadvies dan ook rekening met uw wensen, levenswijze en toekomstverwachtingen. Deze zaken spelen namelijk een essentiële rol wanneer het aankomt op goed advies. Niet alleen voor nu, maar ook voor later, want ook in uw leven zullen veranderingen plaatsvinden. Hoe klein deze veranderingen ook zullen zijn, ze kunnen van invloed zijn op de hypotheek. Onze hypotheekadviseur kijkt en denkt met u mee zodat u de juiste hypotheek afsluit. Wij werken met zorgvuldig geselecteerde geldverstrekkers en zijn onafhankelijk in onze dienstverlening, waardoor wij u meer kunnen bieden dan individuele banken. Op basis van de inventarisatie van uw situatie adviseren wij u over de meest gunstige rente in combinatie met de beste voorwaarden. Zo kunt u een weloverwogen beslissing maken over welke hypotheek bij u past. 

Hypotheekbegeleiding

Bennink adviseurs in Eibergen kijkt graag met u mee. Onze hypotheekadviseur Eddy Boerhof is deskundig, objectief, betrokken en volledig onafhankelijk. Tijdens het gratis oriëntatiegesprek met hem bespreekt hij uw situatie en mogelijkheden en maakt hij een eerste indicatieve berekening. Ook zal hij met u bespreken wat het proces en het tarief voor de hypotheekbegeleiding zal zijn, vanaf het advies tot en met het beheer van uw hypotheek. Dat geeft u duidelijkheid en zekerheid.

Meer informatie over hypotheekadvies in Eibergen en omgeving?

Wilt u meer weten over ons onafhankelijke hypotheekadvies of wilt u een afspraak maken voor een hypotheekadviesgesprek met onze deskundige hypotheekadviseur Eddy Boerhof? Neem contact met hem op voor het maken van een geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek met betrekking tot uw hypotheek.