Gratis waardebepaling van uw woning

#

Overweegt u om uw woning te verkopen? Dan wilt u vast weten wat de huidige waarde van uw woning is. Hiervoor kunt u bij ons kosteloos een waardebepaling aanvragen. Wij schatten dan de waarde van uw woning in de huidige markt. Een waardebepaling is dus niet hetzelfde als een taxatie.

De volgende stap

Bij Bennink makelaardij in Eibergen bieden wij u graag geheel kosteloos en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning aan, zodat u goed voorbereid de volgende stap in het verkoopproces kunt nemen. De waarde van uw huidige woning is immers van belang voor de aankoop van uw nieuwe woning. Wilt u een gratis waardebepaling aanvragen? Neem dan contact met ons op door gebruik te maken van het contactformulier aan de linkerkant of bel naar 0545 - 46 11 46. 

Zo verloopt de waardebepaling

Voor de waardebepaling komt onze makelaar bij u langs om uw woning te bekijken. Met deze gegevens gaat hij terug naar kantoor, om vervolgens een analyse te maken van de woning in de huidige markt. Er wordt een vervolgafspraak gemaakt waarin de makelaar bij u terug komt met een inschatting van de verkoopprijs van uw woning. Natuurlijk is er tijdens deze afspraak alle ruimte voor uw vragen en geven wij u graag ons advies. Ook zal onze werkwijze en courtage ter sprake komen. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken of u de woning daadwerkelijk gaat verkopen en of wij u daarbij van dienst mogen zijn.

Meer weten?

Maak nu gebruik van de mogelijkheid om een gratis waardebepaling van uw woning te laten uitvoeren en zet de volgende stap in uw leven. Heeft u vragen over onze gratis waardebepaling of wilt u graag meer informatie over het kopen of verkopen van een woning in Eibergen en omgeving? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.