Gratis waardebepaling van uw woning

#

Overweegt u om uw woning te verkopen? Dan wilt u vast weten wat de huidige waarde van uw woning is. Laat Bennink makelaardij in Eibergen een gratis waardebepaling uitvoeren en kom erachter!

Waardebepaling woning

Bij Bennink makelaardij in Eibergen bieden wij u graag geheel kosteloos en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning aan, zodat u goed voorbereid de volgende stap in het verkoopproces kunt nemen. De waarde van uw huidige woning is immers van belang voor de aankoop van uw nieuwe woning. Bij de gratis waardebepaling van uw woning maken wij een schatting van de waarde van uw huis in de huidige markt. Een waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatie, waarbij ook een taxatierapport opgesteld wordt.

Laat Bennink de waarde van uw huis bepalen

Voor de gratis waardebepaling komt onze makelaar bij u thuis langs om uw woning te bekijken. Met de verkregen gegevens gaat hij terug naar kantoor, om vervolgens een analyse te maken van de woning in de huidige markt. Er wordt een vervolgafspraak gemaakt waarbij onze makelaar u een schatting van de verkoopprijs van uw woning geeft. Natuurlijk is er tijdens deze afspraak alle ruimte voor uw vragen en geven wij u graag ons advies. Ook zal onze werkwijze en courtage ter sprake komen. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken of u daadwerkelijk uw huis gaat verkopen en of wij u daarbij van dienst mogen zijn.

Nu al benieuwd naar de waarde van uw woning?

Kunt u niet wachten op de gratis waardebepaling door onze makelaar? Dan kunt u ook nu al ontdekken wat uw woning waard is. Met de gratis tool van DatHuis berekent u eenvoudig de geschatte waarde van uw huis. Deze tool vergelijkt de prijzen van verkochte woningen in uw buurt die vergelijkbaar met uw woning zijn om zo de waarde van uw huis te schatten. De afgegeven waarde betreft uiteraard een indicatiewaarde. Aan deze indicatiewaarde kunnen geen rechten worden ontleend.

Meer weten?

Maak nu gebruik van de mogelijkheid om een gratis waardebepaling van uw woning te laten uitvoeren en zet de volgende stap in uw leven. Heeft u nog vragen over deze gratis waardebepaling of wilt u graag meer informatie over het kopen of verkopen van een woning in Eibergen en omgeving? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door gebruik te maken van het contactformulier aan de linkerkant of bel naar 0545 - 46 11 46.

Bennink op Funda
op basis van 100% uitnodigingen!
Bekijk alle Funda beoordelingen