Financiële planning

#

Heeft u een financiële planning? 

De meeste mensen hebben mooie plannen voor de toekomst. Misschien wilt u met vervroegd pensioen of wilt u een sabbatical nemen. In hoeverre bent u daarop voorbereid? Uw wensen en financiële positie wijzigen gedurende uw leven door gebeurtenissen als echtscheiding, studerende kinderen, of verandering van baan. Maar ook de wetgeving staat niet stil. Met een financiële planning creëert u overzicht in wat u nodig heeft om uw wensen en ambities te realiseren. Uw financieel planner van Bennink adviseurs in Eibergen helpt u hierbij.

Financieel plan voor inkomen, uitgave en vermogen


Bij financiële planning brengen we uw inkomen, uitgaven en vermogen met elkaar in verband. Ook wegen persoonlijke omstandigheden en wensen mee. Zo ontstaat een persoonlijk financieel plan. Bennink adviseert u over uw mogelijkheden zodat u een helder inzicht heeft in uw financiële situatie, nu en in de toekomst. Zo weet u precies waar mogelijke risico’s zitten, wat u al goed heeft geregeld en wat u nog kunt aanvullen of bijsturen.

Financieel advies door gecertificeerd financieel planner (FFP’er)

Bennink adviseurs in Eibergen helpt u financieel ontzorgen. Als gecertificeerd financieel planner (FFP'er) zijn wij in staat u integraal te adviseren over uw financiële toekomst. Of het nu gaat om een pensioenkwestie, echtscheiding of woningaankoop: uw financiële planning is bij een FFP'er in goede handen. Wij houden van duidelijkheid. Daarom geven wij u op het moment van advies direct inzicht in de kosten en de werkwijze. U weet dus altijd waar u aan toe bent. Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op.