Een hypotheekgesprek, wat houdt dat in?

U wilt een huis kopen en daar is een hypotheek onlosmakelijk mee verbonden. Er komt een hoop op uw af. Hoe maakt u de juiste keuze? De hypotheekadviseur van Bennink adviseurs voert graag een vrijblijvend hypotheekgesprek met u om te zien wat er mogelijk is in uw situatie. Wij zijn een onafhankelijke hypotheekadviseur uit omgeving Eibergen. We ondersteunen u met duidelijk hypotheekadvies op maat, zodat u weet waar u aan toe bent bij het afsluiten of bij het oversluiten van een hypotheek, maar ook bij de aankoop of verkoop van uw huis.

Wat u kunt verwachten in een hypotheekgesprek? 

Tijdens een hypotheekgesprek kunt u van ons een onafhankelijk hypotheekadvies verwachten dat rekening houdt met uw wensen, levenswijze en toekomstverwachtingen in relatie tot de hypotheek. Al deze zaken spelen een essentiële rol wanneer het aankomt op een goed advies. Het is belangrijk dat uw hypotheek nu bij u past, en ook nog over 20 jaar. Want leven is veranderen. Onze adviseurs kijken en denken met u mee.

De beste hypotheek voor uw situatie 

Wij werken met zorgvuldig geselecteerde geldverstrekkers en zijn onafhankelijk in de financiële diensten die wij aanbieden. Voor ons is het belangrijk dat u de beste hypotheek voor uw situatie kiest. In tegenstelling tot individuele banken kunnen wij u meer bieden, zodat u een weloverwogen keus kan maken in wat bij u past. De meest gunstige rente in combinatie met de beste voorwaarden.

Wat gebeurt er tijdens een hypotheek adviesgesprek?

U wilt kiezen voor een hypotheekadviseur die bij u past. Om u kennis te laten maken met ons (en wij met u), is het eerste oriëntatiegesprek gratis en vrijblijvend. Samen bespreken we uw situatie en de mogelijkheden en maken we een indicatieve berekening. Ook vertellen we over onze werkwijze en het tarief voor de hypotheekbegeleiding. Van advies tot en met het beheer van uw hypotheek. Dat schept duidelijkheid: zo weet u waar u aan toe bent.

Maak een afspraak met onze hypotheekadviseur

Wilt u meer weten over ons onafhankelijk hypotheekadvies of wilt u een afspraak maken met onze hypotheekadviseur Eddy Boerhof? Hij is deskundig, objectief, betrokken en volledig onafhankelijk. Neem contact met hem op voor een vrijblijvende en gratis afspraak voor een oriëntatiegesprek met betrekking tot uw hypotheek.