Een goede zorgverzekering in 2019

Bennink assurantie- en hypotheekadviseurs is erg actief op het gebied van zorgverzekeringen. Voor 2019 hebben wij voor u een voorselectie gemaakt van zorgverzekeraars met goede voorwaarden en tegen een scherpe premie. Wij adviseren u uw zorgverzekering bij één van de volgende zorgverzekeraars onder te brengen:

  • Stad Holland

Stad Holland is voor het vierde jaar op rij op de eerste plaats geëindigd als “Best gewaardeerde zorgverzekeraar”. Dit blijkt uit een landelijk zorg onderzoek. Zij blinken vooral uit door hun uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Stad Holland verlaagt in 2019 opnieuw het verplichte eigen risico met € 10,00 naar € 375,00. Stad Holland is zeer prettige en goede zorgverzekeraar. Wij bekijken graag of zij ook voor u een passende dekking kunnen bieden. Stad Holland werkt uitsluitend via tussenpersonen.

  • De Amersfoortse

De Amersfoortse is niet de meest voordelige zorgverzekeraar maar biedt u wel de mogelijkheid te kiezen uit een zeer ruime dekking en een snelle uitbetaling. Het is een complete verzekeraar met uitbreide aanvullende verzekeringen. Bent u ondernemer en heeft u uw AOV ook bij De Amersfoortse verzekerd dan kunt u hier een Doorgaanverzekering van maken. Dit is een combinatie van een arbeidsongeschiktheidsverzekering en zorgverzekering. U ontvangt dan korting op beide verzekeringen.

  • Nationale Nederlanden

Met een zorgverzekering van Nationale Nederlanden bent u uitstekend verzekerd als u zorg nodig heeft. U kiest zelf uw zorgverlener en zij hanteren geen medische selectie voor de aanvullende verzekeringen. Ook biedt Nationale Nederlanden extra services, bijvoorbeeld een second opinion door internationale topspecialisten. De gezondheidslijn van Nationale Nederlanden staat ook 24/7 voor u klaar indien u vragen heeft.

Alle drie hierboven genoemde verzekeraars maken ook gebruik van een beveiligde internetpagina en een app. Via deze kanalen kunt u uw zorgpolis eventueel digitaal inzien, of declaraties indienen. Dit verhoogd het gemak en de snelheid.

Restitutiepolis

Wist u dat ruim 30% van de consumenten niet weet wat voor type verzekering zij hebben. Zij weten dus niet of hun eigen zorgverzekering een restitutie- of naturapolis is. Als u zorg nodig heeft, wilt u zich niet bezig houden met de vraag welke arts wel en welke arts geen afspraak met de zorgverzekeraar heeft. U wilt gewoon zo snel mogelijk geholpen worden door de arts van uw keuze. Wij vinden die vrijheid erg belangrijk. Daarom adviseren wij u altijd om een restitutiepolis af te sluiten. Dit is een polis die die keuzevrijheid biedt en deze wordt aangeboden door alle hierboven genoemde zorgverzekeraars.

Tip: Vraag zorgtoeslag aan

In sommige gevallen heeft u recht op zorgtoeslag. Controleer dus goed of dit ook voor u van toepassing is. Als dit voor u het geval is, dan ontvangt u maandelijks een bedrag waarmee u een gedeelte van de zorgpremie kunt betalen. Mocht u hierover meer vragen hebben dan kunt u hiervoor bij ons terecht.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u graag meer wilt weten en dat u wilt weten welke verzekeraar aan al úw wensen voldoet. Wij zijn u graag van dienst! Neem daarom gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak. Vul het contactfomulier in of bel ons op: 0545 - 46 11 46

Downloads