Een goede zorgverzekering in 2018

#

Bennink assurantie- en hypotheekadviseurs is, in tegenstelling tot veel andere adviseurs, erg actief op het gebied van zorgverzekeringen. Ook dit jaar hebben wij voor u een voorselectie gemaakt van zorgverzekeringen met goede voorwaarden en tegen een scherpe premie.

Wij adviseren u uw zorgverzekering bij één van de volgende zorgverzekeraars onder te brengen:

  • Stad Holland

Stad Holland is wederom op de eerste plaats geëindigd als “Best gewaardeerde zorgverzekeraar 2018”, in een landelijk zorg onderzoek. De aanvullende verzekeringen van Stad Holland staan bekend om hun uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Stad Holland verlaagt in 2018 het verplichte eigen risico met € 10,00 naar € 375,00. Zij werken uitsluitend via tussenpersonen.

  • De Amersfoortse

De Amersfoortse is zeker niet de meest voordelige zorgverzekeraar maar biedt u wel de mogelijkheid te kiezen uit een zeer ruime dekking en een snelle uitbetaling. 

Bent u ondernemer en heeft u uw AOV ook bij De Amersfoortse verzekerd dan kunt u hier een Doorgaanverzekering van maken. Dit is een combinatie van een arbeidsongeschiktheidsverzekering en zorgverzekering. U ontvangt dan korting op beide verzekeringen.

  • ONVZ

ONVZ is na Stad Holland de “Best gewaardeerde zorgverzekeraar 2018” en staat bekend om de vele keuzemogelijkheden en snelle uitbetalingen. De premie is niet de voordeligste maar zeker niet de duurste. ONVZ richt zich uitsluitend op zorgverzekeringen en is hierdoor een specialist op zorggebied. 

Restitutiepolis

Als u zorg nodig heeft, wilt u zich niet bezig houden met de vraag welke arts wel en welke arts geen afspraak met de zorgverzekeraar heeft. U wilt gewoon zo snel mogelijk geholpen worden door de arts van uw keuze. Wij vinden die vrijheid erg belangrijk. Daarom adviseren wij u altijd om een restitutiepolis af te sluiten. Dit is een polis die die keuzevrijheid biedt en deze wordt aangeboden door  alle hierboven genoemde zorgverzekeraars. 

Neem contact met ons op

Wij hebben hier beknopt de voordelen van de door ons geselecteerde zorgverzekeraars vermeld. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u graag meer wilt weten en dat u wilt weten welke verzekeraar aan al úw wensen voldoet. Neem daarom gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak. Wij zijn u graag van dienst! Vul het contactformulier links op deze pagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Downloads