Collectieve en individuele pensioenen

#

Weet u hoe het pensioen voor uzelf en/of uw medewerkers geregeld is? Bent u bekend met de gevolgen als een medewerker onverwacht komt te overlijden? Of als een nieuwe medewerker de waarde van zijn oude pensioen wil inbrengen? U kunt door dit soort situaties voor financiële verrassingen komen te staan.

Pensioen van A tot Z 

Of u nu directeur-grootaandeelhouder, ondernemer of werkgever bent, u heeft uw persoonlijke pensioenvraagstukken. Bovendien veranderen de wet- en regelgeving en uw situatie regelmatig. Bennink adviseurs in Eibergen ondersteunt en adviseert bij collectief pensioen voor medewerkers en bij individuele pensioenvraagstukken en inkomensplanning . Ook beoordelen we lopende pensioenregelingen en geven we advies bij het aanpassen van een pensioenregeling. 

Onafhankelijk pensioenadvies

Bij Bennink adviseurs in Eibergen krijgt u een onafhankelijk pensioenadvies op maat. We brengen uw risico’s en mogelijkheden in kaart om te komen tot een pensioenadvies dat past bij uw wensen en situatie. Samen met u kiezen we de partij die de beste mogelijkheden biedt. We zijn daarbij niet gebonden aan pensioenaanbieders en bieden u volledig openheid in kosten en verdiensten. En daar ligt uw voordeel.

Vergunning Autoriteit Financiële Markten

Ons kantoor beschikt over een pensioenvergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Hiermee voldoen wij aan alle gestelde eisen voor pensioenadvisering door de AFM. Vraag een pensioengesprek aan met Arjan Nijland, onze wft-gediplomeerd pensioenadviseur en financieel planner voor uw mogelijkheden.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.