Caravanverzekering

Wat houdt een caravanverzekering in?

Wie op vakantie gaat met een caravan wil zich geen zorgen maken over eventuele schade, daarvoor is de caravanverzekering in het leven geroepen. Een caravanverzekering biedt dekking voor schade aan: een tourcaravan, stacaravan of vouwwagen. Schade aan één van deze soorten caravans kan bijvoorbeeld optreden door een ongeval, diefstal, brand, blikseminslag, storm of hagel.

Caravanverzekering afsluiten bij Bennink adviseurs

Bij veel caravanverzekeringen is het mogelijk om te kiezen voor een dagwaarde regeling of een nieuwwaarde regeling. Bij een nieuwwaarde regeling krijgt u bij grote schade aan de caravan de oorspronkelijke cataloguswaarde vergoed. Bij een dagwaarderegeling is dat de waarde van de caravan op het moment van schade. U maakt zelf de keuze voor het type dekking.  De verzekeringsadviseurs van Bennink  kunnen u hierbij uiteraard een betrouwbaar en deskundig advies geven. We zijn niet gebonden aan een verzekeringsmaatschappij, daarom krijgt u altijd een onafhankelijk advies. Een advies dat goed aansluit bij u en uw situatie. Zo kunt u zorgeloos met de caravan op vakantie.

Compleet verzekeringspakket afsluiten bij Bennink adviseurs

Naast een caravanverzekering, kunt u bij Bennink adviseurs terecht voor uw complete verzekeringspakket. Wanneer u uw verzekeringsportefeuille door ons laat  inventariseren,  dan ontvangt  u een advies op maat en laten wij u zien wat de mogelijkheden zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wilt u uw verzekeringspakket geheel kosteloos en vrijblijvend laten beoordelen? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek.