Brandverzekering bedrijf

U moet er natuurlijk niet aan denken dat u uw bedrijf letterlijk en figuurlijk in vlammen op ziet gaan. Om u voor de gevolgen van een brand te behoeden, is het dan ook belangrijk dat u uw een goede zakelijke brandverzekering neemt. Bij Bennink adviseurs in Eibergen bent u hiervoor aan het juiste adres.

Risico op brand

Natuurlijk hoopt u dat u nooit met een brand in uw bedrijf te maken krijgt. Toch is er bij elk bedrijf altijd een risico op brand aanwezig . Hoe voorzichtig u ook bent, het gevaar schuilt namelijk altijd in een klein hoekje. U kunt als ondernemer zelf veel risico’s dragen, maar als het dan toch een keer misgaat, is het fijn als u kunt terugvallen op een goede zakelijke verzekering. Laat Bennink adviseurs u hierin adviseren.

Verzeker uw bedrijf tegen schade door brand

Naast de materiële schade die een brand aan uw bedrijfspand en inventaris kan aanrichten, kan een brand ook andere schadelijke gevolgen voor uw bedrijf geven. Een brand kan namelijk ook tot gevolg hebben dat de normale bedrijfsactiviteiten niet kunnen worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld wanneer de productie door de brand voor langere tijd stilligt. Dit heeft alle gevolgen van dien op zakelijk vlak. Doordat producten niet geproduceerd of geleverd kunnen worden, bestaat de kans dat klanten naar de concurrent zullen overstappen, waardoor u (extra) inkomsten misloopt. Met een goede zakelijke brandverzekering kunt u zich naast de materiële schade ook tegen deze bedrijfsschade door brand verzekeren.

Brandverzekering via Bennink adviseurs in Eibergen

Bij Bennink adviseurs in Eibergen adviseren wij u graag over de juiste zakelijke brandverzekering voor uw bedrijf. Door samen de risico’s van uw bedrijf te inventariseren, zoeken we naar een passende oplossing voor uw bedrijf, zodat u op zakelijk vlak goed verzekerd bent.

Naast zakelijke brandverzekeringen voor ondernemers en zzp’ers kunt u bij ons terecht voor een compleet verzekeringspakket. Zo kunt u bij ons ook terecht voor:

  • aansprakelijkheidsverzekering bedrijven (AVB);
  • arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandig ondernemers;
  • autoverzekeringen;
  • en rechtsbijstandverzekeringen

Wilt u weten welke verzekeringen voor uw bedrijf het meest geschikt zijn? Wij informeren u graag door het geven van een advies op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over zakelijke brandverzekeringen en hoe u uw bedrijf goed kunt verzekeringen tegen materiële en immateriële schade door brand?  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om gelijk een zakelijke brandverzekering af te sluiten.