Belastingaangifte voor ondernemers

#

Wanneer u met uw bedrijf inkomsten genereert, dan bent u (enkele uitzonderingen daargelaten) verplicht tot het betalen van belasting. Elk jaar moet u belastingaangifte  doen. Dat hoeft u niet perse zelf te doen. Bennink adviseurs kan u ontzorgen bij de belastingaangifte voor ondernemers. 

Weten wat er speelt scheelt

Het invullen van de winst aangifte voor ondernemers is omvangrijker dan de aangifte inkomstenbelasting voor particulieren. Het kan zijn dat u het lastig vindt om de aangifte correct in te vullen en alle aftrekposten mee te nemen, zoals de zelfstandigenaftrek. Maar mogelijk hebt u ook te maken met lease auto’s, heeft u recht op eventuele aftrekposten of fiscale regelingen waar u gebruik van kunt maken. Al deze zaken hebben invloed op de hoogte van het bedrag dat u uiteindelijk afdraagt aan de belasting. Er zijn diverse soorten belastingen waar u als ondernemer mee wordt geconfronteerd, onder meer. 

  • inkomstenbelasting
  • omzetbelasting
  • aangifte vennootschapsbelasting

Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk belasting betaalt en u geen omkijken meer heeft naar de belastingaangifte. We zorgen ervoor dat de aangifte correct wordt ingevuld en op tijd wordt ingediend. We lossen eventuele problemen snel op en signaleren ook mogelijkheden. Bennink adviseurs ondersteunt u met gedegen kennis en kunde op het gebied van belastingaangifte voor ondernemers. 

Bennink adviseurs: verlengstuk van uw organisatie  

Of u nu zzp'er bent, een eenmanszaak hebt, een VOF runt of een bv of nv, onze adviseurs zijn betrokken bij uw bedrijf en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van belastingen. We denken met u mee en zijn een verlengstuk van uw organisatie. Daardoor kunnen we snel risico’s en kansen signaleren en u daarover tijdig adviseren. Wij ontzorgen u compleet zodat u optimaal kunt ondernemen. De deskundigheid en persoonlijke aandacht van Bennink adviseurs staan garant voor een prettige samenwerking. 

Een complete dienstverlening 

Of u nu een groot bedrijf of klein bedrijf heeft, betrouwbaar en integer advies over financiële zaken met betrekking tot uw onderneming komt altijd goed van pas. Onze deskundigheid en persoonlijke aandacht staan garant voor een prettige samenwerking. Wij zijn betrokken bij uw organisatie en faciliteren u, behalve met de belastingaangifte voor ondernemers, ook met uw financiële administratie, de loonadministratie, jaarrekening en rapportages. Bennink adviseurs is sterk in totaalpakketten voor ondernemers met daarin onder meer administratie, bedrijfsverzekeringen, pensioenen en makelaardij

Meer informatie over belastingaangifte voor ondernemers

Wij maken uw handen vrij om te doen waar u als ondernemer goed in bent: het runnen van uw onderneming. Wilt u meer weten over het laten verzorgen van de belastingaangifte voor ondernemers door Bennink adviseurs? Neem dan contact op.