Autoverzekering

 Wat is een autoverzekering?

Iedereen die een auto bezit is verplicht om er een af te sluiten: een autoverzekering. Een autoverzekering heeft als doel om schade aan of veroorzaakt door de eigen auto te dekken. Deze schade kan niet alleen materieel, maar ook fysiek zijn. Een autoverzekering bestaat uit verschillende dekkingen, die u naar keuze kunt toevoegen aan de verzekering, namelijk:

  • Aansprakelijkheidsdekking (verplicht)
  • Beperkt cascodekking
  • Volledig cascodekking  

Ook kunnen deze dekkingen nog uitgebreid worden met aanvullende verzekeringen, zoals inzittenden- of rechtsbijstandsdekking.

Autoverzekering afsluiten bij Bennink adviseurs

Of u nou veel of weinig in uw auto rijdt, het is belangrijk om op de juiste manier verzekerd te zijn. U wilt niet teveel betalen voor uw autoverzekering, maar wel voldoende gedekt zijn. Daarom krijgt u van de verzekeringsadviseurs van Bennink een betrouwbaar en deskundig advies. Mede doordat wij voor meerdere verzekeraars bemiddelen, kunnen wij  de premies en voorwaarden goed vergelijken. Aan de hand hiervan bepalen we welke autoverzekering het beste bij u past. We geven u altijd een onafhankelijk advies, want we zijn niet gebonden aan een verzekeringsmaatschappij.

Compleet verzekeringspakket afsluiten bij Bennink adviseurs 

Naast een autoverzekering, kunt u bij Bennink adviseurs terecht voor uw complete verzekeringspakket. Wanneer u uw verzekeringsportefeuille door ons laat  inventariseren,  dan ontvangt u een advies op maat en laten wij u zien wat de mogelijkheden zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wilt u uw verzekeringspakket geheel kosteloos en vrijblijvend laten beoordelen? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek.