Annuleringsverzekering

Wat is een annuleringsverzekering? 

Gaat u (regelmatig) op vakantie? Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Een annuleringsverzekering biedt dekking voor de annuleringskosten wanneer uw reis (onverwacht) niet door kan gaan. Ook vergoed het (een deel van) de reissom wanneer u uw vakantie voortijdig moet afbreken. Belangrijk hierbij is dat de reden van annulering of het voortijdig afbreken van uw vakantie genoemd staat in de polisvoorwaarden van uw annuleringsverzekering, zoals een ongeval, ziekte of overlijden van uzelf of een familielid in de 1e of 2e graad. Net als een reisverzekering kunt u bij deze verzekering kiezen voor een kortlopende annuleringsverzekering of een doorlopende annuleringsverzekering.

Annuleringsverzekering afsluiten bij Bennink adviseurs 

Tussen de aanbieders van reis- en annuleringsverzekeringen bestaan doorgaans grote verschillen, daarom maken de verzekeringsadviseurs van Bennink adviseurs samen met u een weloverwogen beslissing. We inventariseren uw situatie en bepalen zo welke annuleringsverzekering het beste past bij u en uw situatie. Zo zorgen we er ook voor dat u op de juiste manier gedekt bent, nu en in de toekomst. Doordat we niet gebonden zijn aan een verzekeringsmaatschappij, krijgt u bij ons altijd een onafhankelijk advies.

Compleet verzekeringspakket afsluiten bij Bennink adviseurs 

Naast een annuleringsverzekering, kunt u bij Bennink adviseurs ook terecht voor uw complete verzekeringspakket. Wanneer u uw verzekeringsportefeuille door ons laat  inventariseren,  dan ontvangt  u een advies op maat en laten wij u zien wat de mogelijkheden zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wilt u uw verzekeringspakket geheel kosteloos en vrijblijvend laten beoordelen? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek.