Administratie & belastingen

#

Financiële administratie & belastingen voor bedrijven 

Een goede financiële administratie is nodig om inzicht te hebben in uw bedrijf, uw baten en uw lasten. Bennink adviseurs maakt uw handen vrij om te doen waar u als ondernemer goed in bent: het runnen van uw onderneming. Wij verwerken uw financiële administratie, verzorgen de loonadministratie, aangiften, jaarrekening en rapportages en denken proactief mee.

Bennink adviseurs: verlengstuk van uw organisatie  

De deskundigheid en persoonlijke aandacht van Bennink adviseurs in Eibergen staan garant voor een prettige samenwerking. Onze adviseurs zijn betrokken bij uw bedrijf en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We denken met u mee en zijn een verlengstuk van uw organisatie. Daardoor kunnen we snel problemen en mogelijkheden signaleren en u daarover tijdig adviseren. Wij ontzorgen u compleet zodat u optimaal kunt ondernemen.

Besparen op kosten

Veel zelfstandigen en ondernemers in het MKB brengen hun administratie onder bij een accountantskantoor. Hiervoor betalen zij vaak onnodig hoge kosten. In veel gevallen hebben zij geen accountant nodig. Een accountantsverklaring is verplicht als de onderneming voldoet aan de volgende voorwaarden: 

  • Meer dan 8,8 miljoen euro netto-omzet;
  • Een balanstotaal van meer dan 4,4 miljoen euro;
  • Meer dan (gemiddeld) 50 werknemers in dienst.

Bennink adviseurs in Eibergen verzorgt dezelfde werkzaamheden als een accountantskantoor. En tegen een scherp tarief. Wij mogen alleen geen goedgekeurde accountantsverklaring afgeven. Wanneer nodig, doen we een beroep op Fiscount. Vanwege onze kleine, platte organisatie blijven wij betaalbaar. Hierdoor kunt u besparen op kosten, terwijl de kwaliteit gewaarborgd is.

Online boekhouden 

Uiteraard verwerken wij graag uw administratie, maar u kunt ook heel gemakkelijk online boekhouden, overal ter wereld, 24 uur per dag, met Bennink Kingsoftware Online. Uw voordeel: kostenbesparing en inzage in uw cijfers. Wij kunnen altijd direct met u meekijken, bijsturen en controleren. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en vertellen wij u graag wat u van ons kunt verwachten. Natuurlijk komen onze tarieven ook aan bod. Voor starters hebben wij een speciaal ‘Starterstarief”. In het eerste oriënterende gesprek maken wij vrijblijvend een offerte.

Voor bijzonder complexe vraagstukken werkt Bennink adviseurs samen met Fiscount: een samenwerkingsverband met fiscalisten, juristen en accountants.