Accountant in Neede

#

Zoekt u een accountant in Neede? Wist u dat het niet nodig is een officiële accountant in te schakelen voor uw boekhouding wanneer u een bedrijf heeft van minder dan 50 man en minder dan 8,8 miljoen omzet draait? Indien u aan deze voorwaarden voldoet kan Bennink adviseurs u ondersteunen met een goede financiële administratie. En dat voor een vriendelijker tarief dan bij een accountant.

Geen accountant, toch een professionele administratie

Een goede financiële administratie is nodig om inzicht te hebben in de koers van uw bedrijf. Meten is weten en weten waar u aan toe bent geeft rust en sturing. Bennink adviseurs maakt uw handen vrij om te doen waar u als ondernemer goed in bent: het aansturen van uw onderneming. Wij faciliteren u met de financiële administratie, we verzorgen de loonadministratieaangiftenjaarrekening en rapportages. Tevens denken we proactief met uw onderneming mee. Daardoor kunnen we snel problemen en mogelijkheden signaleren en u daarover tijdig adviseren.

Toch even een accountant nodig? Regelen we.

Bennink adviseurs verzorgt dezelfde werkzaamheden als een accountantskantoor, alleen mogen wij geen goedgekeurde accountantsverklaring afgeven. Wij doen hiervoor een beroep op Fiscount. Fiscount is een georganiseerd samenwerkingsverband met fiscalisten, juristen en accountants.

Online boekhouden

Wij regelen graag uw administratie, maar als u wilt kunt u ook online boekhouden. Met Bennink iMUIS Online doet u 24 uur per dag en waar ook ter wereld uw boekhouding. Zo bespaart u kosten en heeft u overal inzage in uw cijfers. Heeft u advies nodig? We kijken zo met u mee, controleren en sturen waar nodig bij. Meer weten over online boekhouden? Neem dan contact met ons op.

Meer weten over accountancy services in Neede

Wilt u meer weten over onze accountancy services in Neede? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek. In het eerste oriënterende gesprek maken wij vrijblijvend een offerte. Voor de starters hebben wij een speciaal starterstarief.