Vacature Medewerker Commerciële Ondersteuning

#

Ben jij werklustig, kun je snel schakelen zonder het overzicht te verliezen én heb je affiniteit met verzekeringen en hypotheken? Dan zijn wij op zoek naar jou! In verband met uitbreiding van ons team hebben wij namelijk per direct een functie beschikbaar (20 uur) voor een: 

Medewerker Commerciële Ondersteuning

 

De uitdaging 

In deze brede en nieuwe functie ondersteun je, samen met een collega, de buitendienstadviseurs assurantiën & hypotheken. Hiervoor zul je veel zaken zelf moeten regelen en in goede banen leiden. Je hebt veel telefonisch contact met bestaande klanten. Het proactief bellen van potentiele klanten behoort ook tot je werkzaamheden. Kortom, een brede functie die een gezonde dosis ambitie en energie vraagt. Tegelijkertijd wordt een stevig beroep gedaan op je initiatief, je discipline en discretie!

Jouw persoonlijk profiel 

  • Jij bent iemand die graag samenwerkt met anderen. Je voelt je betrokken en houdt ervan je energie, enthousiasme en gedrevenheid in te zetten om in harmonie gezamenlijke klussen te klaren. Je neemt daarbij verantwoordelijkheid voor wat je doet.
  • Je hebt een goed opnamevermogen; je bent een snelle denker die vlot verbanden ziet en snel zaken doorziet. Dat doet echter niet af aan je grondigheid. Jij bent en blijft je bewust van je verantwoordelijkheid. 
  • Jouw inlevingsvermogen, gecombineerd met je commerciële instelling en klantgerichte manier van werken, zorgen ervoor dat je kansen signaleert en ze oppakt en dat je actiepunten grondig, vlot en zorgvuldig afhandelt. 
  • Je analytisch vermogen stelt je in staat om hoofd en bijzaken van elkaar te scheiden en de rode draad te blijven zien. Eventuele problemen los je daadkrachtig op. Daarbij hanteer je een vlotte, open en heldere stijl van communiceren. In de waan van de dag en onder druk blijf je rustig en zorgvuldig presteren.   

De functie-eisen 

  • HBO werk- & denkniveau.
  • Affiniteit met verzekeringen en hypotheken.
  • In het bezit van één of meerdere WFT diploma’s óf je bent bereid deze in hoog tempo te halen.

De organisatie

Bennink adviseurs is partner in financiële dienstverlening en onroerend goed.  Met onze specialisaties administratie en belastingen, verzekeringen, hypotheken en pensioen, financiële planning en makelaardij o.g. onder één dak hebben onze klanten één aanspreekpunt dichtbij en voor elk vraagstuk een maatwerkoplossing. Wij bieden met deze vacature een zeer afwisselende job in een prettige werkomgeving. Een passend salaris en goede secondaire arbeidsvoorwaarden horen daar vanzelfsprekend bij.

Solliciteren

Is dit jouw baan? Herken jij je in het geschetste profiel en voldoe je grotendeels aan wat wij van jou vragen? Stuur dan je sollicitatie naar Anneke Nijland via annekenijland@bennink.nl

Het maken van een persoonlijk profiel maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.